grote pupillen (permanent, echt groot)

  • #1

    Mijn puppillen zijn groot, echt heel groot. Ze waren altijd al groot, maar sinds kort zijn ze echt enorm. Ik lijk wel een tekenfilmfiguurtje. In de loop van de dag worden ze zelfs nog een beetje groter. Ik kan dan niet meer echt focussen, het beeld blijft een beetje wazig.

    is hier een reden voor? of is het net zoiets als grote voeten?

    _
    brighteyes

    Reageer
    #2

    Ik weet niet hoe oud je bent en of je een jongen of meisje bent, bovendien niet wat je leefstijl is, maar wellicht vind je een oplossing door de onderstaande info te lezen.

    http://www.marnegebied.nl/lichaamstaal_van_dames.htm

    http://www.planet.nl/planet/show/id=2433647/contentid=752072/sc=1b53e9

    Reageer
    #3

    🙂
    zucht, ben vorige maand tijdens een sollicitatie gesprek ook al naar mijn levensstijl gevraagd... Ik gebruik geen drugs of medicijnen. Ik ben ook niet continu opgewonden.

    Reageer
    #4

    Op zich zijn grote pupillen wel heel erg mooi, jonge kinderen hebben het heel vaak. Het is meestal een gezond teken, zowel lichamelijk als geestelijk.
    Jij geeft aan wel eens wazig te zien, met name als de pupillen nog groter worden. Wellicht kun je dit eens met een arts bespreken en dan tevens te vragen hoe het komt dat je pupillen zo groot zijn. Een probleem zou ik er zeker niet van maken.
    Een vraag naar je levensstijl bij een sollicitatie is vrij normaal, dat hoort bij het gehele beeld van een sollicitant.
    Mocht je in de toekomst nog eens vragen krijgen over je grote pupillen, zeg dan dat het één van je schoonheden betreft!!!

    Reageer
Reageer op: grote pupillen (permanent, echt groot)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief