last van ogen

 • #1

  Ik heb al een hele periode last van mijn ogen.
  Wanneer ik in een ruimte ben waar er veel licht is (soms ook voor tv en pc) heb ik moeite met het kijken dan zou ik het liefst mijn ogen dicht doen. Ik kan niet goed uitleggen wat je dan juist ziet. Soms beweegt het beeld heel lichtjes. Soms heb ik ook periodes dat ik bv. een week pijn heb aan mijn rechteroog, vooral bij het bewegen van mijn oog. En ik ben ook soms duizelig als ik naar beneden heb gekeken.
  Zou ik misschien overgevoelig zijn aan licht of een bril nodig hebben of is het misschien iets anders?

  Ik heb ook al 3 manden last van tintelende handen en voeten en een zinderend gevoel in mijn lichaam.

  Ik hoop op een snel antwoord want ik ben er eigenlijk niet echt gerust in.

  Dank u

  Reageer
  #2

  Ik ben 16 jaar.

  Reageer
  #3

  ik heb ook zo'n probleem, soms denk ik dat mijn oog gaat springen

  Reageer
  #4

  Hoi Sara,

  Wat vervelend! Ik zou toch even je huisarts bezoeken. Wie weet is er niks erg aan de hand en maak je je voor niets zorgen. Mocht er wel wat zijn dan geldt vaak, hoe eerder er actie ondernomen kan worden, hoe beter!

  Sterkte!

  Reageer
  #5

  Ik heb dit ook sinds een week, vooral op mijn werk, dan branden mijn ogen, zwellen ze op ( dikke blauwe wallen rond mijn oog ) en jeuken en tranen ze heel erg.

  Ik dacht eerst aan hooikoorts, maar nu denk ik ook dat het misschien aan het licht ligt op het werk, vooral omdat ik er thuis minder of geen last van heb. Ik ben er nog niet mee naar de huisarts gegaan wil dat wel gaan doen deze week. Ik ben al twee keer eerder weggegaan van mijn werk, omdat ik gewoon teveel last had.

  Zodra ik wat meer weet, zal ik het hier posten. Heeft iemand anders hier ook misschien last van?????

  Reageer
  #6

  heb ook al veel last aan ogen gehad en druk achter myn ogen, heb namelijk ook cvs(chronisch vermoeidheidssyndroom)dit al 28j. Maar die druk achter myn ogen had ik vroeger ni en dan had ik ook cvs. die druk is eigenlyk begonnen over bijna 3jaar geleden toen ik myn schildklier heb laten verwyderen, van dan af is die druk er en heb die nog steeds , tervoren niet. dokter vind niets heb oogdruk laten meten, alles is goed, 'tis van oververmoeidheid zegt hij, maar ik was tervoren ook oververmoeid en had dat dan ni. kweet het ni hoor misschien heeft arts toch gelyk.
  groetjes jenny

  Reageer
Reageer op: last van ogen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief