splinter in oog

  • #1

    hallo,

    ik had eergister een metaal splinter in mijn oog gehad bij het slijpen, dus ik gister naar de dokter, die heeft het netjes verwijdert met een boortje. het zat ongeveer een millimeter naast mijn pupil.

    nu zie ik er niets meer van in de spiegel.

    maar nu zie ik een beetje wazig door dat oog, kan dit letter type niet lezen met dat oog trekt dat nog bij of moet ik er verder mee leren leven?

    Reageer
    #2

    Ik heb,toen ik twaalf was, ook een staal splinter in mijn oog gekregen, we waren met de klas een dagje naar de spoorwegen en daar was iemand bezig met lassen.........zonder dat ik het merkte is het in mijn oog terecht gekomen.

    Ook met een oogboortje eruit gehaald (mams viel flauw, haha).....net als jij heb ik een weekje ongeveer wat wazig gezien met dit oog, is langzaamaan bijgetrokken.
    Mocht het na een week nog niet zijn weggetrokken, dan zou ik zeker weer even contact opnemen met ha voor evt verwijzing naar oogarts.

    Beterschap en succes!

    Reageer
    #3

    oke, dankje voor je reactie

    Reageer
Reageer op: splinter in oog


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief