Nachtblind en andere oogproblemen

  • #1

    Ik ben een vrouw van net 25

    1,5 jaar geleden begon ik halos/sterren te zien rond lichten 's nachts. Ik dacht er niet veel over na totdat ik 1 jaar geleden ook overdag halos/sterren begon te zien. Het werd steeds erger. Op dit moment kan ik niet meer in het donker zien, alles wat licht geeft is onscherp (schermen, enz.) en geeft me nabeelden. Mijn dieptezicht en perifere zicht zijn ook aangetast. Ik heb ook moeite met het verwerken van snelle bewegingen, waardoor dingen als gamen bijna onmogelijk zijn. Sinds 6 maanden kan ik niet meer in het donker rijden en sinds 4 maanden wordt het ook steeds moeilijker om overdag te rijden, omdat mijn dieptezicht is verslechtert. Ik heb ook verminderd contrast in mijn zicht en kleuren lijken ook licht vervaagd.

    Ik ben al naar 2 oogartsen geweest, beiden konden niets vinden. De tweede dacht dat het misschien mijn oogzenuw was en gaf me thiamine en B-complex, omdat ik een geschiedenis heb van te weinig eten. Ik heb deze 2 maanden genomen, maar heb geen verbeteringen in mijn zicht opgemerkt.

    Ik heb geen familiegeschiedenis van oogaandoeningen.

    Ik maak me zorgen omdat ik niet weet wat er aan de hand is en bang ben dat het steeds erger zal worden.

    Heeft iemand enig idee wat dit kan zijn?

    Reageer
    #2

    Misschien eens naar een universitair ziekenhuis gaan.

    Reageer
Reageer op: Nachtblind en andere oogproblemen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief