Hoofdpijn + sufheid

 • #1

  Hoi!

  Ik heb al een aantal weken last van zeurende hoofdpijn ongeveer boven mijn wenkbrauwen. Vorige maand was ik wel intensief aan het lezen tot de dag dat ik hoofpijn begon te krijgen en ook misselijk werd als ik verder ging met het lezen. Nu als ik op mijn gsm zit heb ik het nog steeds, ook zware ogen en soms droge ogen.
  Wat mij vooral zorgen maakt is de zeurende hoofdpijn die ik bijna dagelijks heb, ik ben wel al jaren bekend met migraines, vooral op lange dagen krijg ik deze migraine aanvallen (gisteren bv en vandaag weer die sufheid die opkomt en de vermoeide ogen)

  Ik ben bezorgd dat dit iets ernstig is, vooral omdat het zo lang aanhoudt en het soms met misselijkheid gepaard gaat, vooral bij het kijken naar mijn gsm en de buitenlicht stoort me ook waardoor ik steken krijg boven mijn wenkbrauwen.
  Soms komt deze pijn in periodes en gaat het weer weg.
  Ik heb reeds de oogarts gecontacteerd maar ze nemen niet op en antwoorden ook de mails niet.

  Reageer
  #2

  Ik ben trouwens maar 23 jaar en heel erg bezorgd dat het door een tumor komt in mijn hersenen. Ik heb deze week nog het nieuws gekregen dat een familielid kanker heeft en ik blijf dan piekeren.

  Reageer
  #3

  Het lijken toch migraine klachten. Ga ermee naar de huisarts en laat bij een opticien je ogen eens meten

  Reageer
  #4

  Ik kom net van de huisarts en zei dat het inderdaad van migraines kan zijn. Ik heb ook al meteen een afspraak gemaakt bij een andere oogarts. Hopelijk helpt een bril met de klachten.

  Reageer
Reageer op: Hoofdpijn + sufheid
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief