hoofdpijn

  • #1

    Hallo dokter.

    Ik heb de laatste tijd last van hoofdpijn, al 2 a 3 weken. Ik ben naar de huisarts geweest en hij zei dat ik paracetamol moest innemen, dan gaat het wel over. Ik heb dat gedaan en een dagje voelde ik niks meer maar helaas begon de pijn weer.

    Ik heb ook wel eens oog pijn - diep in mijn ogen. Ik ben naar de opticien geweest en hij zei 'je ogen zijn wel goed'. De uitslag was +0.50. Hij verwees me door naar een oogarts. Ik moet nog een afspraak maken.

    Maar waar ik meestal pijn heb, is aan de zijkanten van mijn hoofd, achterkant van mijn hoofd, voorkant ook wel eens, en boven bij mijn hoofd. Ook weleens eigenlijk overal wel.

    Ik twijfel tussen migraine, maar ik weet het niet zeker. Ik hoop dat het niet iets ergs is?

    Reageer
    #2

    Hoofdpijn is in 9 van de 10 gevallen spanningshoofdpijn.

    Reageer
    #4

    Hallo Doktor's,
    Ik heb al borstkanker drie jaar gekregen en ik opvliegen veel keren tijdens de hele dag en tijdens nacht rust en ik zweet heel veel. Ik heb nu keelonstekking en ook Ooronstekking ( mijn rechter oor) en de slijm ging van binnenoor naar buiten oor en het doet jeuk en misschien heb ik water laten in mijn rechter oor inkomen tijdens douchen vijf dagen geleden maar Wat is de relatie tussen keelonstekking en Ooronstekking en borstkanker, en ik weet niet wanneer Moët ik naar mijn Huisarts of Moët ik Voor een paar dagen wachten
    Alvast dank

    Reageer
    #5

    Wat de relatie is tussen keelontsteking, oorontsteking en borstkanker weet ik niet, maar wel dat je niet moet blijven doorlopen met een ontstoken oor. Ga naar je huisarts, hij kan je antibiotica voorschrijven en dan kun je hem meteen je ongerustheid over je borsten uiten.

    Laat je nog even weten hoe het verder met je gaat?
    Beterschap.

    Reageer
    #6

    Nu heb ik pieptoon in mijn rechter oor en het doet nog steeds jeuk en hen ik tong onsteking inderdaad en niet keelonstekking en heb ik ook gist tussen mijn dijen en mijn vagina en het ook doet jeuk vooral tijdens nacht rust onbewustende jeuk dus is er een mogelijkheid dat gist is nu in mijn rechter oor van mijn hand nagels inkomen en het nu doet pijn dus Wat kan ik het Beste doen .ik heb mijn alleen linker borst laten verwijderen door een operatie in het zkh bij borstkanker.

    Reageer
    #7

    Hallo Enam,
    Je bent niet in orde. Ga naar je huisarts en hij kan je de juiste medicatie voorschrijven.

    Reageer
    #8

    Bedankt doktor Joliet en bedankt doktor Emma,
    Ik heb naar mijn Huisarts gegaan en hij heeft twee oordreppels Voor mij voorschrijven en het Lukt wel
    Alvast dank
    Groeten
    Enam

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    @Enam, hallo Enam, dit is een forum, dus er zijn eigenlijk geen dokters raadzaam, maar wel mensen die jou willen helpen of ervaringsdeskundigen, dus mensen die min of meer hetzelfde als jij hebben meegemaakt en dus hun ervaring hier neerzetten. Maar ik ben blij dat je naar je eigen huisarts bent gegaan en dat het nu beter gaat met je!

    Groetjes!

    Reageer
    #10

    ik heb de zelfde symptomen alleen heb ik ook nog een overspanne gevoel in mijn kaken...
    Ik ben nu all de hele dag sip omdat ik steeds denk van: dalijk is het een tumor en ga ik het hoekje om...
    Ik zou graag advies willen over wat ik nu moet doen...
    Ik gebruik de volgende medicatie: dexafetamine(voor mijn adhd)
    en sinds kort een kuur van:clovate . Clobetasol(propionato)

    Reageer
Reageer op: hoofdpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief