Hevige pijn aan 1 oog en zichtsvermindering

 • #1

  12 dagen gelden was ik aan het afwassen toen ik ineens duizelig/ draaierig werd. Ik ben toen gelijk gestopt en op de bank gaan liggen. Na een aantal seconden kreeg ik ineens een hele hevige hoofdpijn (alsof mijn hoofd aan het ontploffen was) en gelijk kreeg ik een hevige pijn in mijn rechter oog (voelt heel diep, achter oog)  ook ben ik wazig gaan zien. Vervolgens erge pijn aan mijn oren (alsof ik in het vliegtuig zat (verstopt) nu alleen nog maar erge pijn aan rechter oor (voelt als een oorontsteking).
  Ik ben naar de optometrist geweest en hij heeft in mijn oog gekeken en zei dat hij niets bijzonders zag, behalve dat in mijn rechteroog beschadigingen zaten die normaal zichzelf herstellen maar bij mij gebeurde het het. Dus hij heeft mij hydraterende oogdruppels geadviseerd, vanwege uitdroging. Ik gebruik het nu 3x daags maar merk nog geen verschil. Nog steeds pijn en slechter zien met rechter oog.
  Ik ben bang dat mijn zicht steeds meer achteruit gaat of dat ik zelfs blind word.
  Ik durf er nog niet mee naar de huisarts, omdat meestal het advies is om af te wachten of om ibuprofeen/ paracetamol te nemen (wat ik overigens nu dagelijks neem vanwege de pijn).
  Heeft iemand hier ervaring mee? En ligt het idd aan droge oog? Of kan er meer aan de hand zijn?

  Reageer
  #2

  Hierbij nog een foto van het onderzoek.

  En ik gebruikte al een hele poos geen lenzen meer. Dus aan lenzen kan het niet liggen.

  Reageer
  #3

  Maak toch meer eens een afspraak bij de huisarts

  Reageer
Reageer op: Hevige pijn aan 1 oog en zichtsvermindering
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief