Pijn schuin boven mijn rechteroog

  • #1

    Sinds kort heb ik last van een stekende pijn schuinboven mijn rechteroog aan de kant van mijn neus (de plek tussen het oog, de wenkbrauw en de neus). Opzich doet dit niet heel veel pijn, maar als ik ga bukken of iets anders doe waarbij mijn hoofd naar beneden buigt, doet het ineens erg pijn op deze plek. Als ik dan weer rechtovereind ga staan valt deze pijn weer grotendeels weg. Wat zou hiervan de oorzaak kunnen zijn?

    Sinds een maand draag ik contactlenzen, maar de pijn is minder dan een week geleden ontstaan.

    Reageer
    #2

    Nog even voor de extra duidelijkheid een afbeelding met in de rode cirkel de plek waar het om gaat.

    Bijlagen:
    Reageer
    #3

    Ben je verkouden (geweest) ?

    Reageer
    #4

    Ik ben afgelopen week wel verkouden geweest, maar dat is nu over.

    Reageer
    #5

    Je zou een bijholteontsteking kunnen hebben. Als de klachten aanhouden, ga dan naar de huisarts

    Reageer
    #6

    Ook ik hoop hier een antwoord op te krijgen. Sinds 10 maanden heb ik op precies dezelfde plek die hier word aangeduid last. DWZ het doet niet zo heel erg zeer, maar het is ONTZETTEND lastig en gevoelig. Een heel vervelend gevoel als ik praat. Vooral als ik soms wat harder moet praten dan moet ik mijn vinger tegen de plek drukken, zodat die niet "mee trilt". Als ik buk of nies. Om mijn neus te snuiten moet ik ook tegen die plek drukken. Het lijkt ook alsof er luchtbelletjes is zit. Als ik er op druk voel en hoor ik het "verplaatsen" of "knetteren". Moeilijk te beschrijven. Ik heb geen hoofdpijn maar wel vaak een enorme druk op mijn ogen/voorhoofd. Er is ook een duidelijk zwelling te zien, die soms ook een beetje donkerder van kleur is. Ik ben allergisch maar neem hiervoor medicatie en neussprays (1 allergie, ander zeezout). En ik huil veel (bedoel niet dat mijn oog traant, maar bedoel huilen).
    Dikke 2 maanden geleden heeft de KNO nagekeken of ik een verstopte traanklier heb, maar dat is niet het geval. Ik ben bij haar in behandeling na een gebroken neus 2 jaar geleden. De neus is helemaal 100% herstelt.
    Gisteren heb ik eindelijk een scan gehad om voorhoofdholte ontsteking uit te sluiten. Die is dan ook uitgesloten. Er is niets te zien. En ik ben "uitbehandeld" bij de KNO.
    Mijn laatste hoop is een oogarts (afspraak 01/07/2021) en/of zelf te dokteren zoals nu...

    Reageer
    #7

    De oogarts zegt dat het niet met het oog te maken heeft, maar eerder met de sinus. Ben ik dus mooi klaar mee... DOKTER.NL misschien suggesties???

    Reageer
    #8

    Dan moet je daarmee naar een KNO arts gaan

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    KNO zegt dat er niets afwijkends te vinden is...

    Reageer
    #10

    Hoi MK, wat is uiteindelijk eruit gekomen? Heb dezelde klachten en krijg ook dezelfde antwoorden van medische specialisten.

    Reageer
    #11

    Hi MK, ik ben ook heel benieuwd wat eruit is gekomen. Is het bij jou verholpen? Ook ik heb hetzelfde en dezelfde bevindingen van de specialisten.....

    Reageer
Reageer op: Pijn schuin boven mijn rechteroog


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief