De pil

  • #1

    Ik ben nu langer dan 1,5 week aan de pil voor het eerst. Maar heb nu al 5 dagen vollop super veel bloedverlies en super erge krampen, gisteren hele avond overgegeven. Wat moet ik hier tegen doen. Mijn eigen dokter zeg dat ik moet volhouden en mijn lichaam moet wennen. Maar ik verdraag het echt niet. Ik lig alleen maar met heftige krampen en heftige bloedverlies. Is het mogelijk dat ik nu al aan een stopweek begin?

    Reageer
    #2

    Het heeft geen zin om een stopweek te starten. Je zou de strip toch even moeten afmaken of me deze pil stoppen en overstappen naar een andere pil.

    Reageer
    #3

    hoezo heeft een stopweek geen zin?, want nu heb ik echt hevige krampen en bloedverlies met continue dikke slijm stukjes? Is dat normaal?

    Reageer
    #4

    Nu een stopweek houden lost het probleem echt niet op hoor. Als je er teveel last van hebt, ga dan toch naar de huisarts en vraag om een andere pil.

    Reageer
    #5

    Mijn dokter zegt dat toch door moet gaan.. maar voor mij voelt het onmogelijk.. ik kan zo niet functioneren. Hoelang kan zo een tussentijdsbloeding duren?

    Reageer
    #6

    Dat is een vraag die ik zo helaas niet kan beantwoorden

    Reageer
    #7

    Natuurlijk moet je niks. Gebruik van de pil onderdrukt je eigen hormoonhuishouding en berooft je lichaam van allerlei vitaminen en mineralen. Gebruik van de pil bevordert een toestand van oestrogeendominantie, wat klachten kan geven.
    Heb zelf een pessarium omdat ik geen hormonengeknoei wil. Ik kon ook niet tegen de pil.

    Reageer
Reageer op: De pil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief