Nierbekontsteking zonder blaasontsteking

  • #1

    Hallo,

    Ik heb een vraagje. Ik ben 20 jaar oud en heb in de afgelopen anderhalf jaar twee keer eerder een blaasontsteking gehad wat (vrij snel) uitliep op een nierbekkenontsteking. De eerste keer was de blaasontsteking erg aanwezig en was ik te koppig om de huisarts te bellen (dom), maar de tweede keer was de blaasontsteking nauwelijks merkbaar (ben naar de huisarts geweest, maar die zei dat er niets in mijn urine was en dat ik veel moest drinken), twee dagen later had ik koorts en een fikse nierbekkenontsteking. Beide keren heb ik een kuur gekregen wat vrij snel aansloeg.

    Nu heb ik totaal geen last van een blaasontsteking, alleen ben ik wat ziekig (verkouden, hoofdpijn, keel en nekpijn). Meestal heb ik dan ook wat spierpijn, maar nu krijg ik ook rug spierpijn en naar mijn idee centreert het zich steeds meer naar de nieren (net als de vorige keren bij de nierbekkenontstekingen). Probleem: Het is erg zwak tot nauwelijks, de vorige keren deed het veel meer pijn. En aangezien ik ook totaal geen last heb/had van een blaasontsteking weet ik niet wat ik moet doen.

    Naar de huisarts gaan is niet zo makkelijk, want ik zit in China voor een half jaar. Hier is het allemaal een beetje anders dan in Nederland.

    Is het verstandig om te wachten? Ik slik op dit moment cranberry pillen en drink heel veel water. Zijn er nog meer dingen die ik kan doen? En is het mogelijk dat een 'lichte' ontsteking vanzelf overgaat?

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Je klachten doen eerder denken aan een virusinfectie zoals de griep dan aan een nierbekkenontsteking of een blaasontsteking.

    Reageer
Reageer op: Nierbekontsteking zonder blaasontsteking


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief