Knobbel linker nier gevonden

  • #1

    Goedenavond,

     

    Paar weken terug plaatste ik een vraag over mijn astma, ik werd opgenomen voor een weekendje en kreeg  verneveling en een hogere dosis prednisolon die hielpen super. Er is een ct scan gemaakt,  daar vonden ze een wat wijdere slokdarm. Daarvoor krijg ik maagbeschermers, ookal heb ik geen echte klachten.

    Nu werd ik eergisteren gebeld door de longarts, die bood haar excuus aan. Tijdens mijn opname is niet gesproken over een knobbel die perongeluk gevonden zou in m'n linker nier. Halve centimeter.  Volgens haar lijkt het een vetbultje te zijn met vaatjes, maar dat moet dus onderzocht worden. Ik weet dat ik het onderzoek moet afwachten, ik wacht nog op een afspraak bevestiging,maar kan het kwaadaardig zijn? Ik weet dat je daar geen zinnig antwoord op kan geven, maar ik vraag me af, hoe kom je aan zo n knobbel ... en kan het uiteindelijk toch kwaadaardig worden?

    Reageer
    #2

    Het kan een cyste zijn of een vetbultje... Maar voor de rest kan ik er helaas niets over zeggen

    Reageer
Reageer op: Knobbel linker nier gevonden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief