Knobbel in borst

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi

  1.5 week geleden ging ik naar de huisarts ivm een knobbel in mijnn borst. Ik ven doorgestuurd naar de mammapoli. Hier kreeg ik een mammografie en de radioloog wilde op basis daarvan een aanvullende echo doen. Tijdens de echo besloot hij biopten te willen nemen omdat hij niet wist wat het kon zijn kwaad of goedaardig.
  Vandaag kreeg ik van de verpleegk specialist de uitslag. Het is goedaardig. Ze zei daarbij wel dat de radioloog had aangegeven eventueel nog een andere bioptie te doen dmv een mammografie. Dit omdat de afwijking lijkt op 'radial scar'. En als het inderdaad om radial scar gaat, kan het wenselijk zijn dit op te volgen omdat het kwaadaardig zou kunnen worden.
  Na afloop vh tel gesprek zit ik toch wel met vragen. De vpks zei dat we het hier ook bij kunnen laten waardoor ik niet begrijp wat nu eigenlijk het echte advies is. En zou het alsnog kwaadaardig kunnen zijn bij een andere bioptie? Waarom is deze bioptie niet voldoende. Morgen ga ik bellen. Ondertussen hoop ik dat hier mensen zijn die er meer vanaf weten of ervaring hebben.

  Reageer
Reageer op: Knobbel in borst
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief