Onverklaarbare blaasproblemen

 • #1

  Hallo,
  Ik zit al een tijdje met blaasklachten. Ongeveer 3 jaar geleden begon het met herhalende blaasontsteking. Tenminste er werd vanuit gegaan dat het blaasontsteking was, aan het begin werden er wel eens bacteriën gevonden. Maar na verloop van de tijd vaak alleen nog maar bloed. Ik heb tientallen keer blaasontsteking klachten gehad, soms trok het vanzelf weer weg, soms kreeg ik antibiotica. Er waren periodes dat het rustig was en daarna weer periodes dat het echt 3x in de maand kwam opspelen. Mijn oude huisarts nam mij niet serieus, daarom ben ik overgestapt. Ik ben doorverwezen naar een uroloog. Ik heb 2 maal een ego gehad, inwendig blaas onderzoek, bloedonderzoeken, urine onderzoeken, mictielijst en een röntgenfoto. Maar nergens komt iets geks uit. Ik heb ook geen soa.

  Maar er zit dus wel bloed in mijn urine (geen bacteriën) en ik heb regelmatig blaasontsteking klachten zoals, een opgezette blaas, pijn in mijn flanken, branderig gevoel, pijn bij plassen, vaak kleine beetjes plassen, donkere urine, verhoging, extreme vermoeidheid, pijn als mijn blaas vol loopt en een uitstralende pijn telkens naar mijn rechterkant richting mijn nier. Mijn rechternier is ook een centimeter groter dan mijn linkernier, maar ik ga er van uit dat dat normaal is aangezien het ziekenhuis daar niets over heeft benoemd.

  Al deze onderzoeken zijn ongeveer 4 maanden geleden gedaan. Toen is het een tijdje rustig geweest, omdat een natuurgeneeskundige mij een dieet heeft gegeven en dat leek te helpen. Maar wederom zijn de klachten weer teruggekeerd. Ik ben vandaag naar de dokter geweest met alle bovenstaande klachten en hij heeft me onderzocht, maar ook in mijn bloed is niet te zien dat er een ontsteking is. Maar de klachten nemen wel toe. De dokter gaf eerlijk toe het ook niet helemaal te begrijpen en heeft nu een antibiotica kuur voorgeschreven omdat dat de vorige keren ook mijn klachten verlichte.

  Maar het zit me allemaal niet lekker, ik begrijp er niks van. Ik heb eindeloos veel dingen geprobeerd, ik hou me aan alle maatregelen om blaasontsteking te voorkomen.

  Heeft iemand misschien zoiets gelijks meegemaakt? Of weet iemand een goede volgende stap?

  Reageer
Reageer op: Onverklaarbare blaasproblemen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief