Blaasontsteking of plasbuis?

 • #1

  Ik heb zeker al 1.5 maand pijn bij het plassen en ook kleine beetjes. Urine was 3 weken geleden nagekeken kwam niets uit. Toch een ab kuur gekregen van 1 dag vanwege de klachten. Nu de laatste week nemen de klachten toe vooral na het slapen. De 1 e plas voelt aan het eind erg afgeknepen en heb soms een half uur later nog een brandend gevoel. Lijkt in plasbuis. Echt pijnlijk.. Overdag gaat de pijn beter, soms wel opeens pijn ook aan einde plasbuis lijkt het. maar plas overdag vaak ook wel veel kleine beetjes. Wat kan dit zijn? Mijn huisarts dacht misschien door bekkenbodem ik rijd veel paard. Heb wel een verleden van regelmatig blaasontstekingen. Ben 36 jaar. Sins een week slik ik vtamine c 1000 mg en drink heel veel.

  Reactie
  #2

  In ieder geval wel terug naar de huisarts en dan eventueel naar een bekkenbodemfysiotherapeut

  Reactie
  #3

  maar denk je dat het wel een sluimerende blaasontsteking kan zijn?en kunnen die pijnklachten daarbij horwn soms een uur na plassen nog pijn.

  Reactie
  #4

  Het zou kunnen

  Reactie
  #5

  Het gaat wel beter maar ik heb vooral na de nacht als ik het lang heb opgehouden soms pijn na het plassen. Dit is soms overdag ook nog alleen als ik het te lang ophoud. Verder plas ik wel vaak overdag wel 8 of 9 keer en snachts wel 3 keer. Ik heb wel wat meer moeite met de stoel gang ook zou dat het ook kunnen zijn? Ik snap de pijn niet zo goed. Heb ook wat pijn onderin buik.

  Reactie
  #6

  Dat is op zich niet zo raar als je het te lang op gaat houden. dat is ook niet goed

  Reactie
  #7

  Kan het zijn dat alles nog gevoelig is een aantal weken? Ben zo bang dat er wat ergs is ik ben ook een hypochonder. Ik kan het minder lang ophouden gaat na een paar min al pijn doen. Soms brand smorgens na het plassen de hele onderkant een tijdje.

  Reactie
  #8

  dat zou zeker kunnen

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Blaasontsteking of plasbuis?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief