Wat kan er mis gaan als je je plas te lang ophoudt

  • #1

    Ik heb er bijna continue buikpijn en aandrang aan overgehouden. Vooral smorgens als ik opsta. Dat was eerst niet zo vreemd want ik had het idioot lang opgehouden (op een haar na als grote kerel in mijn broek gedaan) maar het is nu al de vierde dag en het zakt niet. Iemand een idee wat er mis kan zijn en of ik het nog even kan afwachten?

    Reageer
    #2

    Als je het niet te vaak doet inderdaad een wat verrekte blaas.....en uiteraard een natte broek, maar dat heb je kennelijk voorkomen. Tenzij je daar niet voor uit durft te komen, dan moet je het even met de HA bespreken.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je reactie Judit. Ja eerlijk, maar dat was op het laatste nippertje, ik kon echt niet meer. Als ik doorgezet had om toch thuis te halen had ik het helemaal niet meer gehouden. Ik maak hier uit op dat ik maar beter even om 5 uur langs mijn huisarts moet gaan.

    Reageer
Reageer op: Wat kan er mis gaan als je je plas te lang ophoudt


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief