Blaasontsteking?

 • #1

  Ik heb sinds een paar dagen last van m'n onderbuik wat doortrekt naar m'n lies. Het loopt ook door naar de zijkant van mijn bovenbeen. Als ik plas voel ik het daar. Soms lijkt het een beetje op een menstruatieachtig iets. Ook is m'n onderrug gevoelig. Als ik mijn urine opvang zie ik wat witte schilfertjes er in zweven. Het is niet troebel maar er zitten wel kleine dingetjes in. Geen pijn bij plassen, geen aanhoudende drang en ook geen branderig gevoel, ook niet in kleine beetjes plassen. Mn menstruatie is nu 11 dagen geleden, ik heb een cyclus van 32 dagen dus het kan geen eisprong zijn. Wel onbeschermde seks gehad voor deze menstruatie maar gewoon ongesteld geworden. Geen jeuk oid. Wat kan het zijn? Overigens wel last van obstipatie maar geen idee of dat hiermee te maken kan hebben. Ik hoor graag!

  Reactie
  #2

  Moeilijk.. Het kan door de obstipatie komen. Maar ik zou voor alle zekerheid toch even de urine bij de huisarts laten controleren.

  Reactie
  #3

  Is de kans hoog dat ik blaasontsteking heb? Ik heb geen pijn of iets bij het plassen, alleen wat kleine schilfertjes.. Ik hoop niet dat ik het heb.

  Maar ik zit ook ineens te denken. Vorige week zaterdag heb ik van 's morgens 10u tot in de middag half 4 in de kou gestaan waarbij ik meer op mijn rechterbeen heb geleund en dit been stond ook wat meer naar voren dan mn andere been. Sindsdien heb ik die klacht onder in mn schaambeen en lies en dus rechter onderbuik. En rug. Als ik op een punt in mijn rechterheup druk dan is dat erg pijnlijk.. Kunnen deze klachten hier vandaan komen? In de avond is het meer aanwezig.. Of zit ik me nu gek te maken.. Want kan dat gevoel in mn onderbuik daar ook mee te maken hebben? Als ik in de kleermakerszit zit dan is mijn bovenbeenspier weer gevoelig en dat trekt naar mn buik. Maar goed, ben altijd wel wat stijf.

  Wat denk jij?

  Reactie
  #4

  Lang in de kou staan kan de oorzaak zijn

  Reactie
  #5

  Hier een foto. Er ligt ook een soort olievlek op oid. Nog wel hetzelfde verhaal wat klachten en geen klachten betreft.

  Reactie
  #6

  Ik kan op de foto niets bijzonders zien

  Reactie
  #7

  Okee.. Nu had ik vanmorgen toen ik me afveegde voor het plassen een klein stukje lichtgroen tussen mn afscheiding. Afscheiding was verder gewoon normaal en na nog een keer vegen zag ik niks meer.. Moet ik me daar zorgen over maken?? Het was een heel klein beetje maar toch..

  Reactie
  #8

  Dus die dingetjes op de foto zijn normaal? 😊 Nu geen aparte afscheiding meer gezien gelukkig

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ben je al naar de huisarts geweest?

  Reactie
  #10

  Ik wil morgen mn urine inleveren. Gister en vandaag nog niet de kans voor gehad. Moest vroeg weg.

  Ik moest net wel naar de wc voor de ontlasting en toen kromp mn hele buik samen. Ik hoefde wel minder druk te zetten dan normaal maar ik voelde die druk onderin mijn buik wel. Het voelt net als een eisprong kramp en dan aan 1 kant. Het trekt door naar de binnenkant van mn bovenbeen. En mn heup is nog steeds stijf daar.

  Stel dat het van mn spieren is, ik heb het nu een week. Kan dat zo lang duren?

  Ik haal van alles in mn hoofd, kanker in mn liezen of lympfen daar of weet ik het allemaal.. Ik ben er nu veel te veel mee bezig merk ik. Ik let er zelfs 's nachts op, of ik heb dan last, of ik ben er teveel mee bezig..

  Reactie
  #11

  Je bent er in ieder geval veel te veel mee bezig.
  Het lijken toch klachten van obstipatie

  Reactie
  #12

  Geen blaasontsteking. Wel af en toe nog zeurende steekjes daar. Rechts onderin mn buik, trekt soms door naar schaambeen en af en toe binnenkant bovenbeen. Moet ik me zorgen maken? Wat kan het dan wel zijn?? Ik ben meer gaan bewegen en mn ontlasting werd wel zachter. Mn vriendin die cysten in haar eierstokken heeft gehad herkende mijn klachten alleen werden die van haar steeds erger. Moet ik daar dan ook aan denken?

  Reactie
  #13

  Dat is een vraag waar je zo geen antwoord op kunt krijgen. Daar zou je dan voor naar de gynaecoloog moeten gaan

  Reactie
  #14

  Ja snap ik..  Alleen. Vind jij het noodzakelijk om te gaan? Het is geen erge pijn of dat ik zeg van sjonge wat een nare steken. En ook niet constant aanwezig. Waar denk jij zo aan als je dit leest?

  Reactie
  #15

  Moeilijk om dat zo te zeggen zonder enige vorm van onderzoek

  Reactie
Reageer op: Blaasontsteking?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief