1 a 2 keer per week, continu plassen, irritatie in urine buis etc

 • #1

  Mijn achtergrond. Ik ben een 28e jarige, blanke man.
  Ik ben over het algemeen redelijk gezond. Diverse bloedonderzoeken hadden perfecte resultaten.

  In 2014 was ik in China en heb ik met mijn stomme kop onveile sex gehad met een leuke meid daar. Daar heb ik uiteindelijk dus Chlamydia aan over gehouden, waar ik pas 5 maanden later achter kwam. De huisarts in Nederland gaf me antibiotica, dat hielp. De infectie was weg. Ik heb het 2 maanden na de behandeling en een jaar later nog een keer gecontroleerd - ik had geen chlamydia meer. Nou, wellicht heeft dit niks te maken met mijn huidige klachten - maar mijn huidige klachtne begonnen ook in China, rond diezelfde tijd. En het zijn ook symptomen van Chlamydia.

  Wat is er precies aan de hand? In 2014 begon ik van die dagen te krijgen dat ik heel vaak grote hoeveelheden moest plassen. Urine was transparent, schoon als water zeg maar. Het plassen zelf deed geen pijn, maar ik had op zulke dagen een onprettig, zeurderig, warm, geirriteerd gevoel in mijn plasbuis, en een lichte druk in mijn onderbuik. Dat zal de Chlamydia zijn geweest.

   

  Maar vandaag der dag, zonder Chlamydia, zonder blaasontsteking(is vaak gecontroleerd) heb ik nogsteeds dezelfde klachten. Op zulke dagen heb ik ook moeite om mijn erectie te houden en het klaarkomen voelt alsof de sperma warmer is en de plasbuis geirriteerd is wanneer het eruit komt. Meestal is de sperma dan ook geler en komt er minder hard uit. Op zulke dagen kom ik ook sneller klaar.

   

  Ik merk dat het vooral gebeurd NA HET ETEN, een uur na het eten. En als dit gebeurd krijg ik vaak ook iet wat plakkerige ontlasting, soms dun, en ben ik ook moe. Ik gaap continu, een uur nadat ik heb gegeten, en mijn ogen voelen duidelijk zwaar en moe.

   

  Wat zou dit kunnen zijn? Het is dus niet elke dag. Vaak 1 of 2 dagen per week. Mijn bloeddruk is goed. Ik heb geen afwijkingen in mijn bloeddruk.

   

  Wel moet ik erbij zeggen dat ik ook maagzuur problemen heb. Ik heb een kleine middenrifhernia waardoor het zuur vaak omhoog komt. Ik slik daarvoor soms omeprazol, pantoprazol, esomeprazol etc (elk half jaar andere omdat het effect afneemt). Ik heb zelf niet het idee dat de pillen dit veroorzaken maar wie weet heeft iemand hier er een ander idee over.

   

  Dat was hem. Weet iemand raad? Bedankt!

   

  Ps. Ik ben verder ook sportief, drink genoeg water. Gek is als ik weinig water drink gebeurd het ook. Geen idee waar mijn lichaam al dat vocht vandaan haal. heb al geexperimenteerd met bijna niet drinken en ook dan plas ik veel en vaak.

  Reageer
  #2

  Vraag dan eens om een test voor mycoplasma genitalis

  Reageer
Reageer op: 1 a 2 keer per week, continu plassen, irritatie in urine buis etc
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief