Veel moeten plassen en zeurderig gevoel onderbuik

  • #1

    Ik heb sinds 4 jaar van die dagen dat ik continu moet plassen. Zelfs als ik weinig drink. Dan ben ik net geweest en moet ik na 15 minuten weer véél plassen, transparant als water. Dat ging zo eens in de zoveel tijd. Bij de seks had ik dan ook meer last van erectie verlies en voelde het klaarkomen heel anders dan normaal. Als een blaasontsteking maar had geen blaasontsteking. Er was ook dan steeds een zeurend soort van warm licht krampend gevoel in de onderbuik onder de navel.

    De laatste tijd gebeurd dit heel vaak en houdt het gewoon 4 dagen aan, dan is het weer een paar dagen weg en dan is het weer terug. Ik ben al paar keer naar dokter geweest om urine te laten controleren op blaasontsteking of SOA's, maar dat heb ik allemaal niet. Bloedtesten wijzen ook niks uit, geen onstekingen of niks.

    Met alcohol, ik drink het vrijwel nooit, maar als ik het drink dan voel ik ook binnen enkele minuten de drang om te plassen.

    De stralen zijn ook sterk en breed, en kan gewoon 15 seconden lang plassen of meer. Echt bizar. Zelfs als ik weinig drink op een dag. En dat zeurende gevoel onder in de buik is heel vervelend. Als ik met mijn vingers duw op die plek dan voelt het ook wat oncomfortabel aan. Gekste is ook dat het met seks anders voelt en mijn penis wat slapper blijft of snel slap wordt op zulke dagen. Het klaarkomen voelt dan minder sterk en 'warm'.

    Mijn huisarts en een vervangende arts hebben ook eens gevoelt maar ondanks dat ik zei dat het gevoelig was deden ze er niks mee en gooide het op 'je bent gewoon wat gevoeliger dan anderen'.

    Achtergrond informatie wat mogelijk relevant is.. Ik slik Esomeprazol voor mijn maagzuur problemen. Ik drink vrijwel nooit alcohol of thee, drink voornamelijk veel koud of heet water. Ben 27, man dus.

    Iemand een idee wat dit zou kunnen zijn, wat voor onderzoeken ik zou moeten proberen of iemand een oplossing / voedsel of iets wat ik kan innemen om het te verminderen? Bedankt!

     

    Reageer
    #2

    Misschien is het goed om met de klachten naar een uroloog te gaan. Vraag aan de huisarts een verwijzing voor verder onderzoek.

     

    Reageer
    #3

    Ik zal proberen of hij dat wilt doen voor me.. hij lijkt me niet echt serieus te nemen.

    Enig idee wat het zou kunnen zijn? Als u denk dat het iets is om mij zorgen over te maken zeg het dan aub eerlijk want dan zorg ik dat ik het in het buitenland laat controleren dat is sneller.

    Reageer
    #4

    Ik denk niet dat het iets ernstigs is. Maar het zijn klachten en zeker met jouw leeftijd, waar toch naar gekeken moet worden. Los van je blaas/urinewegen, zouden ook de bekkenbodemspieren hier een rol in kunnen spelen. Je zou ook eerst eens naar een bekkenbodemfysiotherapeut kunnen gaan om je bekkenbodemspieren te laten meten.

    Reageer
    #5

    Bedankt voor de reactie.

    Bekkenbodemspieren laten meten, is dit iets wat ze makkelijk kunnen doen bij één keer een fysiotherapeut bezoeken? Ik heb geen problemen met plas ophouden, alleen moet ik vaak plassen. Zorgen die spieren als ze niet goed werken er voor dat je meer urine aanmaakt dan ofzo?

    Verder wilde ik vragen of dat het misschien kan dat lymfeklieren in de onderbuik dit zeurende gevoel veroorzaken? Ik voel met mijn vingers wel wat ribbelige bobbeltjes onder de huid maar misschien zijn dit spierweefsels. Het is wat licht gevoelig.

     

    Reageer
    #6

    Bekkenbodemspieren meten bij een bekkenbodemfysiotherapeut, gaat in een keer en vrij makkelijk. De bekkenbodemspieren hebben invloed op veel dingen.

    Lymfeklieren in de buik kun je zo van buitenaf niet voelen. Dat zal dus spierweefsel zijn wat je dan voelt of op sommige plekken misschien je dikke darm

    Reageer
    #7

    net wat ik zocht en er is geen vervolg van topic starters.

    Hoe heeft hij het opgelost. ik heb precies dezelfde problemen. aub geef reactie topic starter

    Reageer
    #8

    @Jan

    De ts kan dezelfde klachten hebben,maar met een hele andere oorzaak. Ga dus liever zelf naar de huisarts voor onderzoek

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Veel moeten plassen en zeurderig gevoel onderbuik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief