Prostaat

  • #1

    als een man zijn plas niet meer kan houden duidt dat dan altijd op een prostaatprobleem? Het was de eerste keer, maar 57 is er ook de leeftijd voor, toch?

    Reageer
    #2

    Dat is eerder een geval van niet op tijd naar de WC gaan. Of een bekkenbodemprobleem. Bij een vergrote prostaat en een prostaatontsteking, wordt plassen in de regel moeilijker. Als het vaker gebeurd, is het goed om naar de dokter te gaan.

    Reageer
    #3

    nou dat is snel Tandor en bedankt. het stelt me wel een beetje gerust. hij was inderdaad vergeten om naar de wc te gaan. werd er zelfs een beetje panies over en dat heeft hij ook nooit. zelf zegt hij dat hij even de controle verloor, maar zo te zien was dat langer dan even en daar ben ik erg van van geschrokken want je denkt dat dat niet kan bij een volwassen man en dan denk je aan de prostaat. blijft wel raar. dat is in 36 jaar niet voorgekomen, maar ik begrijp afwachten.

    Reageer
    #4

    Dat is helemaal niet raar hoor.  Hij is echt de enige niet die dat overkomt. Als je wat ouder wordt moet je er rekening mee houden, dat de sluitspier ook een beetje na laat.  Lang ophouden is dan wel wat moeilijker.

    Reageer
    #5

    dat zal het ook zijn Tandor. hij is geen 20 meer. als je op je zevende met een veel te volle blaas op stap ging eindigde dat met een natte broek en dat is 50 jaar later weer zo. er waren het eerste stuk ook best nog cafeetjes waar hij even naar de wc had gekund, maar toen het accuut werd net niet. dat is Murphy. waarshijnlijk heeft niemand het verder gezien, dus dat is dan weer geluk bij een ongelukje. wel in de gaten houden of er toch niet iets anders speelt.

    Reageer
Reageer op: Prostaat


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief