Bovenlip vervelt steeds

  • #1

    Ik heb nu al een paar jaar dat mijn bovenlip vervelt. Het was begonnen in een koude winter. Mijn mondhoeken gingen toen ook kapot. De dokter zei toen het is een schimmelinfectie en gaf me een zalfje mee. Van mijn mondhoeken geen last meer maar voor het vervellen hielp die zalf niet. Ik heb het nu nog steeds, zelfs in de zomer.

    Ik schaam me er soms voor, want vaak zie je dan zo'n velletje hangen aan mijn lip. Ik dacht eerst dat het aften waren, maar toch denk ik van niet.

    Labello smeren helpt al helemaal niet want na een tijdje werden mijn lippen daar juist droger en geirriteerder door. Ook vaseline smeren helpt niet. Iemand een ander idee??

    Reageer
    #2

    Wellicht bevochtig je je lippen te vaak.

    Als de klachten blijven aanhouden vraag dan aan de huisarts een verwijzing voor de dermatoloog

    Reageer
    #3

    Cocosolie helpt prima.

    Reageer
    #4

    Mijn kleinzoon heeft al weken lang vellen op de bovenlip. Soms heel extreem. Als ze eraf gaan, begint het steeds opnieuw. Ze kleuren telkens bruin. Ik vind dit niet meer normaal en ik heb nog nooit zoiets gezien in mijn lange leven. De dokter heeft zalf voorgeschreven: PUROL en dit helpt niet. Wat kan de oorzaak hier van zijn?

    Reageer
    #5

    Misschien zijn ze verbrand door de zon

    Reageer
    #6

    Hai ik heb precies hetzelfde, hebben jullie al een oplossing gevonden???

     

    Reageer
Reageer op: Bovenlip vervelt steeds


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief