Los velletje aan bovenlip komt steeds terug

  • #1

    Al een paar jaar last dat ik steeds van die losse velletjes krijg op mijn bovenlip.

    Dan laat het los of friemel ik er zelf aan dat het los komt, dan is het weer een weekje goed, daarna komt het weer terug .. enz.

    Heeft niets met kou te maken want in de zomer heb ik het ook.

     

    Wat zou de oorzaak zijn?

    Vaseline smeren helpt niet echt.

    Reageer
    #2

    Ik heb last van precies hetzelfde probleem. Een wondje op het midden van mijn bovenlip, velletje laat vaak los en komt weer terug. Ook al jaren. Ik vraag me af wat het is (lipkanker?) en of er een oplossing voor is. Heb jij het al opgelost Patrick?

    Reageer
    #3

    Wat halen jullie in hemelsnaam in jullie hoofd...Lipkanker...Dat zijn gewoon je lippen, dat kan af en toe eens velletjes hebben, is niks raars aan. Volgens mij hebben jullie last van hypochondrie.

    Reageer
    #4

    @Genk

    Ik denk dat ongeveer 3/4e van de topics hier op dit forum van mensen met hypochondrie zijn.
    Hypochondrie is ook een (zeer veel voorkomende) ziekte.....

    Reageer
    #5

    Wat een lieve reactie Genk, maar het is niet ‘af en toe een velletje’, het is een constant wondje dat zodra het velletje huid eraf is gevallen er een nieuwe komt, als een hard korstje, en zodra die er weet af valt er een nieuwe komt, enzovoorts. Ik stel voor dat jij zelf even kijkt op kanker.nl bij het onderwerp ‘hoe herken je lipkanker?’ Waar staat (en ik quote) ‘een blaartje, zweertje, kloof of korstje op je lip dat niet geneest’. Dat heeft niks te maken met hypochondrie.

    Reageer
Reageer op: Los velletje aan bovenlip komt steeds terug


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief