Mondbranden, zoals blaren op mijn verhemelte..

  • #1

    Sinds 1996 heb ik zomaar last gekregen van mondbranden, tenminste zo noemt mijn arts het. Ik heb namelijk een bultje ter grote van een kop van een naald op mijn verhemelte zitten, en geregeld worden dat blaren. De kaakchirurg heeft het er al eens weg gebrand, maar na herstel kwam het bultje even zo goed weer terug. Ik ben werkelijk overal geweest maar alles zonder resultaat.. De pijn is soms zo heftig dat ik er werkelijk ziek van wordt, maar mijn arts weet er geen raad op. Medicijnen zijn er niet voor.. Maar nu trekt de pijn mij geregeld ook de keel in, zodat zelfs mijn stembanden ontstoken zijn, en dan trekt de pijn mij het borst in. Dus dan zit ik met een zeer pijnelijke mond, keel, en borst.. Zijn er meer mensen die hier last van hebben, en hoe ga je er dan mee om? Graag hoor ik uw meningen..

    Reageer
    #2

    Gorgelen met antibacterieel mondwater?

    Reageer
    #3

    Ben je ergens allergisch voor dat je eet, fruit of zo?

    Reageer
    #4

    Nee ik ben nergens allergisch voor, want ik heb een heel uitgebreid onderzoek gehad bij de dermatologie gehad. Bedankt voor uw reactie

    Reageer
    #5

    dat heb ik vaak genoeg gedaan maar daar wordt het alleen maa erger door. en bovendien rade de huisarts mij dat ook af.

    Reageer
    #6

    Slik je medicijnen? Kan het een bijwerking of reactie op een medicijn zijn?

    Reageer
    #7

    Visolie Omega 3 slikken.

    Reageer
    #8

    Vitaminetekort?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Herpes Simplex?

    Reageer
    #10

    bedankt voor jullie reactie..

    Reageer
    #11
    Reageer
    #12

    Uw beschrijving suggereert de aanwezigheid van een slijmerige retentie cyste, anders bekend als een "mucocele". Dit wordt veroorzaakt door breuk of verstopping van de leiding van een van de vele kleine slijmklieren ingebed in het oppervlak van het gehemelte. Dit zorgt voor het ontstaan ​​van de klier worden omgeleid het weefseloppervlak, die een blister doet vormen. Uiteindelijk, de blaar breekt, het evacueren van de inhoud ervan, en de weefsels, genezen alleen voor de cyclus zich herhaalt.

    In de meeste gevallen het kanaal van de klier geneest uiteindelijk brengen resolutie van de aandoening. Echter, sommige gevallen niet spontaan genezen, en verder tot het punt waar hun aanwezigheid wordt een afleiding en een overlast. Wanneer en als de jouwe dat punt bereikt, kan u ervoor kiezen om de kleine klier die is gekoppeld aan verwijderde cyste, dat zou curatieve hebben. Als u deze optie te overwegen, moet u contact opnemen met een kaakchirurg. Uw algemene tandarts kan u voorzien van een verwijzing, of u kunt de online directory van de Amerikaanse Vereniging van Orale en maxillofaciale chirurgen voor contactgegevens voor een kaakchirurg in uw buurt raadplegen.

    Reageer
    #13

    Ik heb in oktober 2011 last gekregen van mondbranden. Om gek van te worden, maar dat hoef ik niet uit te leggen. Verschillende onderzoeken via kaakchirurg en neuroloog, scan gehad.Bloedonderzoek gehad en getest op een tekort op B-12.Alles bleek in orde te zijn!!!! Wanneer je op internet gaat zoeken lees je vaak over een tekort van B-12.Wat overigens moeilijk is om vast te stellen. Drie weken geleden heb ik vitamine B-12 gekocht en ben drie tabletten per dag gaan slikken.Na twee weken waren mijn klachten bijna verdwenen!!! Of het een samenloop van omstandigheden is weet ik niet, maar mijn klachten zijn voor 90% verdwenen.

    Reageer
    #14

    Bedankt voor je tip ik zal je raad opvolgen.. en dan hoor je het van me..

    Reageer
    #15

    Hallo sinds een week of 3 heb ik ook een brandende tong en er zitten wat bultje/blaren op.Wist eerst niet wat ik had maar na lang zoeken kwam ik hier.
    Echt zo irri,vooral met eten/drinken van warme gerechten en koude frisdrank.
    Heeft er misschien iemand een tip om er vanaf te komen?Gr.An

    Reageer
Reageer op: Mondbranden, zoals blaren op mijn verhemelte..


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief