Voor de 2e keer witte blaas op me lip

 • #1

  Hallo!
  Ik had op 2 juni mijn boven lip gebeten tijdens het eten , en het ging vervolgens bloeden..
  Een dag er na begon ik pijn te voelen bij me lip
  Precies waar ik me had gebeten , het was ook opgezet en 3 witte puntjes/puistjes er op
  Na een paar dagen werd dit een korst dit heeft paar dagen aangehouden en heb hier geen last meer van gehad.
  Ik ben nu 1 week ziek en heb last van griep ( ik heb een corona test gedaan die is negatief ) ik heb dagen lang last van hele droge lippen/mond en niet kunnen drinken ivm met heftige keelpijn ,
  gister heb ik weer last gehad van mijn lip!!
  Ik voelde een verdoofd gevoel op mijn lip en ging dus in de spiegel kijken zag ik op het zelfde plek een rode bult… later op de avond werd deze dus in ene heel dik! en is deze vervolgens All weer snel gezakt
  Ik heb last van hele droge lippen door ziek zijn dus is op dat plek mijn lip ook gescheurd ..
  wanneer ik mijn mond open doe zie ik dus bij me boven lip 1 wit puntje het zit zeg maar binnen me bovenlip dat wit puntje….. een vriend vertelde me gister dat dit koortslip (herpes) is ? Omdat het voor de 2e x plaats heeft gevonden op de zelfde plek ? , ik heb 1 klein amper te zien blaasje op me lip , het ziet er ook precies zo uit op de foto maar veel kleiner ,
  toen ik dit voor het eerst ook had dus op 3 Juni zag het er precies ook uit als op de foto maar dan waren het er 3 witte puntjes ??
  Ik heb niemand gezoend die last had van koortslip of puistjes random zijn mond.. ik heb smetvrees ik gebruik niet zo snel voorwerpen van andere zoals lipgloss tandenborstels ect …
  ( foto voorbeeld van google )

  Reageer
  #2

  Het ziet er eerder uit als een aft.

  Reageer
  #3

  Zou dat kunnen dat het aft is ?
  Want ik heb de eerste keer toen ik dit kreeg en nu geen blaasjes gekregen op mijn lip , en ik lees nu net dat je met koortslip alleen blaasjes hoor te krijgen wat gevuld is met vocht , ik heb dit voor de 2e x op de zelfde plek gekregen de witte puntjes is heel klein en amper te zien en heb er maar 1 van ..

  me lip is wel wat gevoelig en een beetje dik

  Reageer
  #4

  Je foto lijkt erg op een aft, maar je verhaal klinkt als een herpes virus. Dat laatste hoef je niet veel last van te houden, het komt vooral op als je weerstand verzwakt is.

  Goed voor jezelf zorgen, vooral meer drinken gezien je verhaal met droge lippen, enz. Niet zoenen tijdens een uitbraak. Komt vanzelf weer goed.

  Beterschap.

  Reageer
  #5

  De foto die ik liet zien is een voorbeeld foto van google wat heel erg op de mijne lijk ,

  ik heb geen groep blaasjes gevuld met vocht op mijn lippen, ik heb aan de binnen kant van mijn boven lip 1 wit klein puntje wat precies op de foto lijk en voor de rest is me lip opgezet ik heb er verder ook geen jeuk of pijn aan alleen voelde het verdoofd  aan alsof ik geslagen ben op mn lip, ik heb dit nu voor de 2e x gehad ,  , ik las dat als je herpes heb je een groep gevulde blaasjes op je lip hoor te hebben en dat dat meerdere hoor te zijn ? En niet 1 ?
  En je pas besmet kan worden als iemand met gevulde vocht blaasjes je zoent ? En dat is niet het geval geweest

  Reageer
  #6

  Een foto van internet plukken "die er erg op lijkt"  is dus zinloos. Het hoeft helemaal niet hetzelfde te zijn als wat je zelf hebt. Nou krijg je hier dus antwoorden op basis van een verkeerde foto..  en dus waarschijnlijk ook verkeerde antwoorden.

  Ga met de klacht naar de huisarts en laat ernaar kijken

  Reageer
Reageer op: Voor de 2e keer witte blaas op me lip
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief