7 dagen geleden verstandskies laten trekken en heel de wond ligt open.

  • #1

    Hallo,

    Ik heb 7 dagen terug mijn verstandskies laten verwijderen, er moest gesneden en geboord worden en de verstandskies lag scheef en vlakbij de wang. Na de ingreep heeft de kaakchirurg de wond gehecht. Ik moest een uur dichtbijten op een gaasje, en daarna zou het bloeden moeten stoppen. Dit was niet het geval, want het bloede bij mij tot de volgende dag. Ook had ik vanaf dag 1 meteen toen de verdoving werd extreme pijn aan de wond en kaak, en er begon zich op dag 2 een flinke zwelling te vormen, slikken ging ook niet goed . Ik ben op dag 3 nadat ik 38.2 graden koorts had naar het ziekenhuis gegaan, en daar zag de spoedtandarts dat ik een fikse ontsteking had, en heeft toen antibiotica voorgeschreven, de zwelling eb pijn namen af na ongeveer 2 dagen, inmiddels zit ik nu op dag 7, en is de zwelling bijna verdwenen en pijn wel aanwezig, maar draaglijk. Waar ik mij nu echter druk om maak is dat ik eergistertijdens het schoonpuiten van de wond ondanks de hechtingen, een gat zag. De dag erna keek ik weer en zag ik dat het gat groter is geworden, het zit tussen mijn wang en wond in en ziet er groot en diep uit, alsof mijn kaak er direct onder zit ofzo. Hiervoor ben ik terug gegaan naar de kaakchirurg, en die zegt dat de hechting is losgeraakt, en dat de wond te oud is om opnieuw te hechten, en dat wat ik nu moet doen is de wond schoonhouden tot het van binnenuit vanzelf geneest. Alleen ben ik erg bang voor een infectie, want het lijkt me lastig om al het eten eruit te spuiten, wie zegt dat er niet alsnog iets blijft hangen in het gat? En hebben meerdere mensen dit gehad? Want ben dit nergens tegen gekomen op het internet.

    Bedankt voor het lezen0

    Reageer
    #2

    Hoi, is het bij jou inmiddels goed gekomen? Ik heb ook een gigantisch gat. Het lijkt alsof het bloedstolsel weg is, maar het heeft niet gebloed. Is dit normaal of moet ik de kaakchirurg bellen?

    Reageer
    #3

    Je zou je vraag idd aan de kaakchirurg kunnen stellen.
    Dat zou ik doen, ipv af gaan op het verhaal van iemand anders.
    Mocht die na een jaar nog reageren.

    Reageer
Reageer op: 7 dagen geleden verstandskies laten trekken en heel de wond ligt open.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief