Aft/bijtplek?

  • #1

    MEESTAL als ik een aft of bijtplek, eigenlijk 9 van de 10 keer heb, zit hij aan de rechterkant van mijn mond. Waarom daar altijd een aft ontstaat? Geen idee. En waarom ik altijd op die kant bijt? Ook geen idee (ben wel rechtshandig toevallig)

    Nu zit er dus weer een plekje en de pijn is niet te doen. Na mijn doen heb ik er niet op gebeten (of het moet in mijn slaap gebeurd zijn) of iets zoals stokbrood gegeten. Het is wel na eergisteren ontstaan, toen heb ik uit luiheid kipfingers met krulfrietjes meegegeten. Denk alleen niet dat het daardoor is ontstaan, dus ga uit van een aft. Heb wel die dag onwijs veel lopen beppen. Misschien in de tussentijd erop gebeten. Moet zeggen, dat kan ook, vaak heb ik het dan niet door of praat ik twee keer zo veel door haha.

    wat kan ik hieraan doen om het pijnproces te versnellen? Heb 3-4 weken geleden een zelfde akkefietje gehad en heb toen best lang zeer gehad. (Waarschijnlijk omdat ik iemand ben waarvan de kaken vaak op en neer gaan en iemand ben die heeeel veel kan praten. Mijn tong heeft vaak geen rust) Dit wil ik zeker niet nog een keer, vooral met eten is het een hel.

    (als het goed is heeft mijn tante dactarin schimmelcreme voor oraal gebruik, geen idee of dat een oplossing kan zijn?)

    Reageer
    #2

    dat is NIET geschikt voor aften of bijtplekken want dat is geen schimmelinfectie

    Reageer
Reageer op: Aft/bijtplek?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief