Tong

  • #1

    Hoi,

    Ik merk vooral wanneer ik dus boos/stress heb dat me tong plofjes maakt. Ben altijd wel angstig als er maar iets gebeurd lichaamelijks.
    verder wel vermoeid en niet zoveel energie.

    lees op internet spierziektes enz

    ben 32 jaar en heb 3 kinderen, 6 mnd geleden bevallen van de jongste. Dus heb het wat drukjes thuis, verder verbouwing in huis met een partner die het meestal niet eens is met mij.

    Moet ik me hier druk om maken, want voel mezelf nu zweven.

    Reageer
    #2

    Ik was er even vergeten bij te zetten, dat ik al bijna een jaar een soort stinger in me nek heb. Tijdens 5 mnd zwangerschap opgelopen.
    heb er geen last van bij bewegingen ofzo maar als ik tussen die wervels druk met me vinger voel ik een soort van elektrisch gevoel. Heb is alleen bij het indrukken zeg maar.

    heb hier fysio voor gehad, toen voelde ik het niet meer(denk ik was het effe vergeten) tot dat ik er dus weer op ging drukken om te kijken of het gevoel er nog was. Nu is het soms te voelen bij indrukken??

    Reageer
Reageer op: Tong


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief