Bang voor kanker

 • #1

  Ik heb al een poosje last van keelpijn.
  De keelpijn is echter niet constant, ik heb er met name in de ochtend het meeste last van en meestal verdwijnt het na een slokje drinken/eventjes wakker zijn. Ook heb ik vaak last van keelpijn als ik in de kou gelopen heb maar ook deze keelpijn verdwijnt vaak dezelfde dag nog.
  Aangezien het telkens zo snel weer weg gaat zocht ik er niet echt wat achter tot ik sinds een paar dagen last kreeg van een gek dik tintelend gevoel achteraan in m'n mond.
  De sensatie is een beetje moeilijk uit te leggen maar het voelt een beetje alsof er achter mijn bovenste kies een tandvlees bultje tegen m'n wang en onderste tandvlees aan wrijft.

  Daarom besloot ik om in de spiegel te kijken en toen schrok ik wel een beetje
  De achterkant van m'n keel ziet er namelijk erg rood uit, helemaal tot het achtste gedeelte van m'n keel waar rode vlekken zitten. Naar mijn idee ziet mijn keel/gehemelte er ├╝berhaupt een beetje ongezond uit.
  Als je gaat googlen (niet heel snugger maar nu is het al gebeurt) is het eerste waar je uit op uit komt mond/keel kanker en daar schrok ik wel een beetje van. Nu maak ik me dus erg ongerust.
  De huisarts kan wegens drukte pas over 1.5 week. Vandaar dat ik in de tussentijd graag hier wil peilen of mijn angst terecht is.

  Bijgevoegd wat foto's van m'n mond/keel
  De omcirkelde dingen zijn de plekken die mij een beetje ongerust maken.

  (Afspraak bij de huisarts is dus wel gepland maar ik ben al een stress type en zolang wachten nu ik dingen gelezen heb over kanker etc. Is moeilijk vandaar dat ik hier peil of iemand het toevallig herkent/ geruststelling kan bieden)

  Reageer
  #2

  Bij deze nog de foto's
  Hij kon ze niet 1 voor 1 uploaden dus vandaar dat ze bij elkaar staan.

  Attachments:
  Reageer
  #3

  Je keel is geirriteerd, maar dat is het dan ook.

  Reageer
Reageer op: Bang voor kanker
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief