Bang voor mond/keelkanker

 • #1

  Hallo, ik heb even een vraag omdat ik enorm aan het stressen ben. Vorige week maandag kreeg ik ineens keelpijn, best wel nare keelpijn. 2 dagen later zat de keelpijn alleen nog links. Maar als ik slikte voelde ik een soort van "klik"? Ook links. De keelpijn is sinds een paar dagen een stuk minder al wel hoor, maar die klik (zou echt niet weten hoe ik het moet noemen) zit er nog. Ligt er maar net aan hoe ik slik. Nou ben ik enorm bang voor keel of mondkanker (angststoornis en veel stress) maar ik weet natuurlijk niet hoe veel voorkomend het is en al helemaal op mijn leeftijd. ik ben pas 26 maar ik rook al wel sinds mijn 16e (mijn vriend en ik gaan samen stoppen)

  Maar omdat het er nu al 8/9 dagen zit en ik die klik met slikken links nog voelaakt dat me best wel bang.

  Ik heb mijn amandelen bekeken want ik heb vaak last van amandelstenen maar die zie ik niet op het moment. Maar ik zag wel ineens gelige spotjes achter op mijn keel zitten. Ik heb er een normaal genomen en een met mijn huig omhoog.  Die stippen laten me meteen denken aan kanker.

  Mijn amandelen zijn altijd al aardig groot geweest. Al jaren

  Kan iemand een stress meid helpen?😅

  Reageer
  #2

  gewoon keelpijn dus niks meer en niks minder

  Reageer
  #3

  Oké fijn om te horen.

  Wanneer zou ik er wel naar moeten laten kijken wellicht? Ik lees online vaak dat als je na 10 dagen nog keelpijn hebt je echt naar de huisarts moet gaan maar heb verder nergens last van. En ik betwijfel of ik morgen ineens wonderbaarlijk van de pijn af ben want dan is het 10 dagen

  Reageer
  #4

  Dan moet je even naar de huisarts gaan

  Reageer
Reageer op: Bang voor mond/keelkanker
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief