Pijnlijk tandvlees, last van keel en zijkant tong gezwollen.

 • #1

  Geachte lezer,

  Sinds twee dagen heb ik last van erg pijnlijk tandvlees aan de bovenkaak. Eerst zat dit alleen boven de rechter hoektand maar nu doet die kant minder zeer en ligt de nadruk op de linker hoektand die ook is gaan bloeden met poetsen. Ik reinig met O7 mondspoelmiddel. Sinds vandaag last van m'n keel. Heb al een dag of 3 het idee alsof er iets achter in de keel ligt. Ik zie verder geen vlekjes en plekjes naast de lichtgekleurde hobbel op de zijkant van tong.

  Morgen is het zaterdag dus ik kan niet zo 123 naar de tandarts of dokter, zeker als ik aangeef dat ik wat last heb van de keel (wat soms ook weer wegtrekt)

  Ik ben stiekem bang dat het spruw is omdat ik het gevoel heb dat er iets achter op de tong ligt, wat overgewicht heb, vorige maand 5 dgn lang een antibioticakuur heb gehad, sinds twee weken merk dat mijn vagina ruikt en ik last heb van de verschillende plekken in mijn mond.

  Vertel me alsjeblieft dat dit heel onwaarschijnlijk is, ik zie morgen mijn vriend (met wie ik 9 jr samen ben) weer en ben bang dat ik m aansteek.

  Groetjes van een piekerende Kaas

  Reactie
  #2

  Toevoeging
  *en/of candida :'(

  Reactie
  #3

  Ook heb ik last van stress
  Mijn keel voelt heel droog aan..

  Reactie
  #4

  Tot voor kort Strepfen keelspray gebruikt; ik heb vaak last van mn keel en dan helpt de spray maar nu niet echt

  Reactie
  #5

  Wakker geworden, tandvlees aan beide kanten lichte irritatie bobbel aan de zijkant tong geslonken en op het moment voel ik m bijna niet meer. Last van keel is ook minder. Enorm droge mond

  Reactie
  #6

  Een schimmelinfectie is heel goed mogelijk. Toch maar even naar de huisarts

  Reactie
Reageer op: Pijnlijk tandvlees, last van keel en zijkant tong gezwollen.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief