Vraag

 • #1

  Hallo.

  Ik heb een tijd geleden ook een vraag gesteld op dit forum en wilde toch graag even wat vragen. Ik maak mij erg zorgen; mijn hele leven heb ik al af en toe last van een koortslip, verder geen probleem want na een week kon ik er weer een tijd tegenaan.

  Echter ben ik nu 3 koortslippen kwijt in een korte tijd, maar nu voel ik weer een brandend gevoel in mijn lip (nadat de 3e net weg is). Natuurlijk is het niet zeker dat dit een koortslip is, ik moet wel zeggen dat ik me er veel op focus dus het kan natuurlijk zijn dat het ‘vals alarm’ is.

  Maar stel het blijkt morgen wel dat er blaasjes verschijnen en weer een koortslip is, betekent dit dat ik in een korte termijn (met telkens +/- 1 week er tussen) een koortslip heb gekregen. Ik heb mijn tandenborstel, lippenbalsem en alles vervangen tussendoor (meerdere malen).

  Mijn vraag is: Moet ik mij zorgen maken, indien het dus weer een koortslip is, dat er iets ernstigs achter zit dat mijn weerstand aantast? Ik lees online dingen zoals kanker en dat maakt mij erg onzeker..

  Reactie
  #2

  Dat heeft kanker niets te maken. Eerder met voeding en leefstijl... Als je nu weer een koortslip krijgt, ga dan naar de huisarts en vraag een kuur met een antiviraal middel

  Reactie
  #3

  Dankuwel voor uw antwoord. Het is inderdaad eerst nog afwachten, ik had gister einde van de middag ook al een brandend gevoel en dat is een tijdje weggeweest tot vanavond. Ook voelt de binnenkant van mijn lip ruw aan (bij de plek waar ik denk een koortslip te krijgen) doordat ik veel velletjes wegbijt, wellicht dat dit er iets mee te maken heeft.

  Reactie
  #4

  Nog geen koortslip of blaasjes oid... Merk dat ik er wel veel aan lik, heb dit gevoel nu al bijna 3 dagen. Kan het likken (en bijten aan de binnenkant) de reden zijn? Of gewoon te veel op focussen oid?

  Reactie
Reageer op: Vraag
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief