Veel pijnlijke zweertjes in mond

  • #1

    Hoi. Drie weken geleden merkte ik op dat ik grote aftes in mijn mond had met ongeveer een diameter van een halve centimeter. Ik had er een stuk of vijf. Na ongeveer een anderhalf weekje waren deze weg. Nu heb ik sinds drie dagen weer vier nieuwe aften van het zelfde formaat. Uiteraard zijn zij pijnlijk. Ik ben bij de huisarts geweest en die heeft me gezegd dat ik er niks aan kan doen.

    Vandaag merkte ik twee witte bultjes op aan de binnenkant van mijn onderlip. Ik kon deze met gemak weg krabben. Alleen toen waren het twee kleine wondjes geworden (vergelijkbaar met een pukkeltje).  Ik ben stiekem ook een beetje bang dat ik een SOA heb. Herpes ofzo.

    Weet iemand wat ik hiermee kan?

    Reageer
    #2

    Aften hebben niks met herpes te maken. Een herpes infectie zou de huisarts wel hebben herkend hoor.

    Reageer
    #3

    Ja, ik noem ze aften. Maar ik ben geen expert. Dokter heeft niet eens in mn mond gekeken. Vindt het gewoon gek dat ik ze zo veel en zo vaak achter elkaar heb.

    Reageer
    #4

    Dat kan aan een verlaagde weerstand liggen

    Reageer
    #5

    Heb nu opeens ook een beetje last van bloedens tandvlees :s

    Reageer
Reageer op: Veel pijnlijke zweertjes in mond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief