Vergrote tongpapillen (Papilitis)

  • #1

    Ik heb gisteren iets te hevig mijn tanden gepoetst en ik denk dat ik hierbij mijn tongpapillen geirriteerd heb want meteen erna zijn deze opgezwollen aan de tip van mijn tong, kan ik hier iets aan doen zodat het sneller verdwijnt want het is geen fijn gevoel? En hoe lang duurt zo een opzwelling doorgaans?

    Reageer
    #2

    Dat zal vanzelf weggaan. Je kunt er verder niets aan doen

    Reageer
    #3

    De papillen aan de zijkant van mijn tong zijn nog vergroot precies en ben ook naar de dokter gegaan en deze zag niks speciaal geen infectie, hij zei dat het vanzelf wel weggaat maar het is al bijna een maand dat ik dit heb..  ik ben ook gestopt met schildkliermedicatie kan het ook daardoor komen?  En ik heb van tandpasta veranderd want het brande echt tijdens het tanden poetsen maar buiten het tanden poetsen heb ik er dus totaal geen last van.. kan ik een allergie hebben voor bepaalde bestanddelen in tandpasta?

    Reageer
    #4

    Dat zou kunnen

    Reageer
    #5

    Ondertussen heb ik nog steeds vergrootte smaakpapillen, de dokter zei dat dit komt door het stoppen met medicatie van de schildklier.. kan ik hier echt niets aan doen? En is dit niet schadelijk na lange termijn voor mijn smaakpapillen?

    Reageer
    #6

    Het is niet schadelijk en het al toch even tijd nodig hebben

    Reageer
Reageer op: Vergrote tongpapillen (Papilitis)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief