Aft of koortsuitslag

  • #1

    Ik heb 3 kleine witte zweertjes op mijn gehemelte van achter en ze doen een beetje pijn, mijn vraag is hoe weet je nu of het aften zijn of koortsuitslag? Zijn daar verschillen in om dit te onderscheiden van elkaar?

    Reageer
    #2

    Ja de dokter zou dat kunnen herkennen

    Reageer
    #3

    Het is een koortsuitslag in de mond, wanneer weet ik dat het helemaal niet meer besmettelijk is? Bij een koortslip is dat als deze is opgedroogd maar bij zweertjes in de mond hoe is dat dan?

    Reageer
    #4

    Als het zweertje weg is

    Reageer
    #5

    Ik lees op het internet dat als je aften hebt op je gehemelte dat dat zelden door het koortslipvirus wordt veroorzaakt,  want die beperkt zich toch meer tot de regio lippen, neus en ogen? Vindt het allemaal zo raar uitgelegd want heb het normaal altijd op me lippen.. Ben wel erg verkouden op dit moment. En heb continu angst dat ik mezelf kan besmetten want ben verkouden dus moet constant mijn neus snutten dus raak ik zowiezo die regio van de mond hele tijd aan..  het is nu dag 6 is het dan nog zo besmettelijk?

    Reageer
    #6

    Aften, worden nooit door herpes veroorzaakt.

    Reageer
    #7

    Nog een laatste vraag ik zie op mijn gehemelte heel kleine zwarte puntjes als ik een foto met flits maak om te zien of de ontsteking al bijna weg is, wat is dit? En met kleine zwarte puntjes bedoel ik zo klein als het uiteinde van een tandenstoker.

    Reageer
    #8

    Ik zou het zo niet kunnen zeggen

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik neem al 5 dagen aciclovir voor mijn verhemelte vandaag is dus de laatste dag, voorkomt dit eigenlijk ook nieuwe uitbraken?

    Reageer
Reageer op: Aft of koortsuitslag


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief