speeksel wordt taaie slijmdraad

  • #1

    Hallo

    Ik ben 18 jaar en sinds kort heb ik soms een taaie slijmdraad in mijn mond, ik denk dat mijn speeksel gewoon 'hard' wordt. Plots voel ik dan een draad zitten en als ik het eruit haal, dan zit er inderdaad plots een witte slijmerige draad in mijn mond. Nu denk ik eigenlijk dat het misschien komt door de tandpasta die ik gebruik, maar kan tandpasta dit effect hebben of niet? Ik heb het voornamelijk 's ochtends, maar anderzijds poets ik mijn tanden ook 's avonds, en dan heb ik het niet...

    Daarnaast slaap ik eigenlijk ook slecht en zweet ik enorm veel 's nachts. Ik kan eigenlijk geen 3 nachten met dezelfde pyjama slapen, omdat die soms zo erg stinken. En het is niet dat ik met zo'n dikke lakens slaap, ik heb een pyjama met korte mouwen en slaap nog steeds met een zomerdonsdeken. In mijn kamer is het ook nooit erg warm ofzo... Ik moet ook heel vaak plassen en heb in de ochtend enorm veel dorst (waarschijnlijk van al het vocht dat ik in de nacht uitgezweet heb). Heeft dit een verband met elkaar?

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Ga eens met de klachten naar de huisarts. Drink je wel genoeg? 1,5 - 2 liter per dag?

    Reageer
    #3

    Ik drink zeker geen 2l, maar wel meer dan 1liter, maar op sommige momenten probeer ik ook niet té veel te drinken, omdat ik anders constant naar het toilet moet. Maar ik drink niet meer of minder dan ik eigenlijk al mijn hele leven gemiddeld drink.

    Reageer
    #4

    Ga dan maar eens naar de huisarts met de klachten

    Reageer
Reageer op: speeksel wordt taaie slijmdraad


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief