Hoofdpijn, moe, concentratie

  • #1

    Hallo,
    Ik ben 17 en heb sinds ongeveer 3 jaar last van migraine. Vorig schooljaar (2015-2016) begon dit enorm te wegen op mijn schoolwerk omdat ik zeker 3 dagen per maand niet naar school ging omdat de migraine zo zwaar was. Toen hebben we samen met huisdokter beslist om te beginnen met dagelijkse medicatie tegen migraine. Hiermee begonnen we voor de examens, in mei 2016. Met deze medicatie werden mijn aanvallen aanzienlijk minder. In de grote vakantie (juli-augustus) had ik geen enkele aanval, wat goed was aangezien ik normaal minstens 1x per maand een aanval had. Maar nu is het schooljaar opnieuw begonnen en kreeg ik na de 2e schooldag waarbij we meteen volop les kregen weer een zware migraine aanval. Nu begin ik me af te vragen of het iets kan te maken hebben met concentratie? Misschien dat het 'overbelastent' is en de migraine van daar komt? Of door stress? We dachten namenlijk dat het gewoon erfelijke migraine was omdat mijn mama hier ook last van heeft.
    Nu, ik ben ook bezig met dieëten, omdat ik last had van overgewicht. Maar de laatste weken is mijn eetlust sterk verminderd en kan ik na 1 boterham in de ochtend niets eten tot 16u zonder honger. Ook ben ik heel moe, en kan ik op elk moment van de dag in slaap vallen. Zijn dit allemaal samenhangende symptomen of heeft dit enkel met het vermageringsproces te maken? Ga ik best nog eens langs bij een dokter om verdere testen te laten doen?
    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Ik denk toch dat het goed is om met de klachten naar de huisarts te gaan

    Reageer
Reageer op: Hoofdpijn, moe, concentratie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief