op hakken lopen

  • #1

    Bij de huisarts moest ik nu 2x op mijn hakken gaan lopen. Ik kan dit alleen niet. Heb het vroeger wel gekund maar ik vroeg me af wat het doel is van dit onderzoek?? en kan het ''kwaad'' als je het niet kan?

    Reageer
    #2

    Ik begrijp jouw vraag niet helemaal. Je moet van je huisarts op hakken lopen??? Vind je jezelf te klein? Ik bedoel, ik loop bijna nooit op hakken maar al helemaal niet als ik naar mijn huisarts moet.

    Waarom was je bij de huisarts dan?

    Reageer
    #3

    Ik denk dat je je hielen bedoeld? Op je hielen lopen?

    Reageer
    #4

    Ja dat bedoel ik inderdaad, op de hielen lopen.

    Reageer
    #5

    Met de hiel wordt de achterzijde van de voet bedoeld, en met de hak de onderzijde van dit gedeelte van de voet. Ik denk dat jouw dokter wil zien of je je voeten goed kunt afwikkelen. Heb je voetklachten? Waarom was je bij de HA?

    Reageer
    #6

    Nee heb geen voetklachten maar beenklachten. Onverklaarbare pijn en tintelingen in linker been en arm. Daarom deed ze wat testen zoals reflexen en dus hakken lopen. Ze zei dat mijn linker been hoger een reflex gaf als mijn rechter been bij de hiel. Wat dat inhoudt weet ik ook niet. Over 2 weken bloeduitslag en als daar niks uitkomt naar de neuroloog.

    Reageer
    #7

    Ik heb eens een hernia gehad. Toen vroeg de arts mij ook om op de hakken te lopen (dus je voorvoet omhoog, van de vloer). Tot mijn eigen verbazing kon ik dat met mijn linkervoet niet. Wat ik ook probeerde. De arts wist toen dat ik een hernia had.

    Reageer
Reageer op: op hakken lopen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief