Petscan

  • #1

    Goedemorgen,

    Ik moet een petscan ondergaan, maar in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis zijn er 2 petscannen waarvan 1 stuk is en voor de tweede is een wachttijd van 2 weken.
    Weet u misschien waar er eventueel nog plaats is in Amsterdam of Den Haag om een petscan zsm.te laten maken, zodat ik kan bellen. Elk minuut telt.
    Graag hoor ik nader van u.
    Bijvoorbaat dank.

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Als elke minuut telt,kun je beter zelf ziekenhuizen en klinieken gaan bellen of je huisarts vragen of die je kan helpen met een snellere verwijzing.
    Op het forum is niet constant een beheerder actief,in de tijd dat je hier op antwoord wacht,kun je beter zelf actie ondernemen.
    Je kunt online ongetwijfeld een lijst van ziekenhuizen, klinieken en mri centra vinden die je kunt afbellen of er eerder plek is.

    Reageer
    #3

    Je zou het kunnen voorleggen   aan je ziektekostenverzekeraar. Die hebben als het goed is een zorgbemiddelaar die daarbij kan helpen. Daarnaast zou de huisarts een verzoek kunnen doen voor een spoedscan als dat nodig is

    Reageer
Reageer op: Petscan


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief