Stinkende urine

 • #1

  Mijn urine stinkt al twee weken naar iets heel chemisch. De stank is het ergst in de ochtend, de rest van de dag ruikt ik het niet. Voor de rest heb ik geen klachten zoals een brandend gevoel of bloed in de urine. Is dit toch een urine infectie? Ik zou zeggen dat het een naar zwavel/aceton ruikt.

  Reactie
  #2

  Hey,

  Als dierenarts assistente heb ik geleerd dat naar aceton ruikende urine op een te hoge bloedsuikerspiegel kan wijzen. Het lichaam kan dan geen suiker meer uit het bloed halen.

  Ik zou dit toch even bij de huisarts laten checken,want waarschijnlijk geldt dit voor mensen ook. En dan moet je er niet mee doorlopen.

  Groetjes Suzan

  Reactie
  #3

  Hoi Suzan!

  Bedankt voor je reactie!
  Ik ben van mezelf een enorm magere meid. Ik eet op een dag vrij weinig. Kan ik dan nog steeds een te hoge bloedsuikerspiegel hebben? Ik dacht dat dit vaker voorkwam bij vollere mensen?

  Reactie
  #4

  Hoi,

  Daar kan ik geen antwoord op geven, sorry.......Die vraag kan je beter aan iemand stellen die meer verstand van mensen heeft😉  Het antwoord wat ik gaf, was gebaseerd op het eerste wat bij de titel van jou topic in mij op kwam aan de hand van wat ik als dierenartsassistent geleerd heb.

  John kan je hoop ik hier beter antwoord op geven.

  Maar als iemand uit mijn omgeving mij dit zou vertellen ,zou ik ook zeggen even bloed te laten prikken. Al is het maar voor de zekerheid.

  Groetjes Suzan

   

  Reactie
  #5

  Hoe oud ben je?
  Ben je man of vrouw?
  Gebruik je medicijnen alcohol of drugs?
  Wat eet/drink je zoal 's avonds?

  Reactie
  #6

  Ik ben 17 jaar, een vrouw. Ik gebruik naast anticonceptie geen medicatie en vanaf 20 uur ‘s avonds eet ik niets meer in verband met maag- en darm klachten.

  Reactie
  #7

  Dan denk ik dat het toch verstandig is dat je met de klachten naar de huisarts gaat en je urine laat testen en een bloedonderzoek laat doen. Ook door te weinig eten kan er een probleem met je bloedsuikerspiegel ontstaan

  Reactie
Reageer op: Stinkende urine
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief