na meerdere operaties nog steeds een gescheurd toompje

 • #1

  Hoi,

   

  Heeft er hier iemand ervaring met besnijdenis en het scheuren van toompjes?
  Ik heb jaren geleden mijn toompje gescheurd tijdens de seks. Ik ben later geopereerd, ze hebben het open gesneden en dicht gebrand. Er bleef nog een klein riempje zitten wat later weer is gaan scheuren.
  Toen ben ik specialistische hulp gaan zoeken en is het voor een tweede keer geopereerd. Echter is het weer opnieuw gescheurd waardoor overal littekenweefsel zit.
  Nu heeft de dokter gezegd dat ik rustig aan moet doen en dat het een jaar kan duren voordat het helemaal genezen is. Uiteindelijk is besnijden een laatste optie. Maar wat ik me afvraag is of het na een besnijdenis nog steeds kan scheuren aangezien de scheurtjes elke keer direct onder de eikel ontstaan. Nu probeerde ik dit aan de dokter uit te leggen maar die was vrij gehaast en zei dat dat wel mee zou vallen.
  Ik heb in dit proces meerdere keren een voorgevoel gehad dat er iets niet zou werken en dat is 2 keer uitgekomen vandaar dat ik nu een beetje sceptisch ben over zijn mening.
  Er is dus ook nog een mogelijkheid dat het goed geneest maar dan zal het altijd een gevoelig punt zijn. Mijn vraag is dus of dat er mensen zijn die al meerdere keren zijn geopereerd en of ze uiteindelijk een oplossing gevonden hebben?

  Ik hoor het graag.

  Reactie
Reageer op: na meerdere operaties nog steeds een gescheurd toompje
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief