scheurtje in toompje

 • #1

  De laatste tijd als ik sex heb met mn vriendin dan scheurt mn toompje open en begint te bloeden. Dit is erg pijnlijk en vervelend op zo'n mooi moment.

  Het begon zeg maar een maand of 2 geleden toen viel het wel mee met scheuren. We hebben nu de afgelopen maand geen sex gehad om het te laten genezen.

  Afgelopen zaterdag hadden we (eindelijk) weer sex (niet ruig) en toen scheurde het weer open. Maar dit keer scheurde het een kleine cm open.

  Mijn vragen zijn:

  Hoe kan ik hier van af komen? Laten besnijden?

  Moet ik het nu ontsmetten? Zo, ja met wat?

  Dank voor u antwoord

  Reactie
  #2

  Herhaaldelijk het toompje scheuren is een goede indicatie voor een circumcisie. Raadpleeg uw huisarts voor advies en verdere behandeling.

  Reactie
  #3

  Deppen met betadine na het plassen, maar niets doen kan ook, tenzij het geïnfecteerd raakt.

  Reactie
  #4

  Het voordeel van een herhaaldelijk gescheurd toompje is dat de blijkbaar te nauwe voorhuid opgerekt wordt, ruimer wordt, waardoor deze klacht na goede genezing van de wond in de toekomst zal uitblijven.
  Hoewel het natuurlijk erg schrikken is, een bloeding van dit zeer goed doorbloede weefsel, zijn de gevolgen dus minimaal.

  Reactie
  #5

  Dank voor alle antwoorden.

  Heb nu ook een soort vergroeiing op mn toompje zitten. Ik kan haast mn velletje niet naar achter doen. Anders voelt het alsof er met een hamer op mn eikel wordt geslagen. Beetje raar om t zo te zeggen misschien maar het is echt een pijnlijk gevoel.

  Kan het ook met sterilon ontsmet worden?

  Reactie
  #6

  ik hoop dat iemand hier kan zeggen wat ik moet doen wanneer het 'toompje' gescheurd is en echt enorm veel bloed uit loopt...
  ben momenteel een beetje in de paniek.
  naar een arts gaan durf ik eerlijk gezegd niet.

  kan ik er ijs op leggen?het is 2uur geleden en is juist terug beginnen bloeden, zakdoeken die ik gebruik om alles af te deppen zitten echt volldig onder het bloed.

  kan je bij jou tips misschien vermelden of je een arts bent? niet dat ik jou hulp of raad anders niet zou aanvaarden... maar ik wil echt even zekerheid.

  mvg

  Reactie
  #7

  Als er dokters zijn op dit forum zullen ze dat zeker melden. Het lijkt me verstandig het bloed te stelpen en als het blijft bloeden, ga dan even naar de eerste hulp, dan kunnen ze het bloedende vaatje dichtbranden.
  Beetje vaag, niet naar de dokter durven en wel klagen dat je ernstige klachten hebt. ga dan naar de spoedeisende hulp of de huisarts. Alsof je zo`n beroemd piemeltje hebt, nee dus.

  Reactie
  #8

  Besnijden:

  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/137806-Besnijden.html

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Toompje
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/137290-toompje.html

  Een probleem, strak toompje
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/195000-Een-probleem-strak-toompje-voorhuid-niet.html

  Toompje te kort
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/141573-toompje.html

  Kort toompje?
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/135738-kort-toompje.html

  Te weinig voorhuid of te kort toompje?
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/178677-Te-weinig-voorhuid-of-te-kort-toompje.html

  Soort van strakke voorhuid
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/222495-soort-van-strakke-voorhuid.html

  Voorhuid en Toompje, ik voel me ONZEKER!
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/174932-Voorhuid-en-Toompje-ik-voel-me-ONZEKER.html

  Toompje gescheurd
  http://www.dokter.nl/forum/Vagina-baarmoeder-eierstokken/139190-Toompje-gescheurd-te-kort-HELP.html

  Toompje gescheurd, te kort? HELP!
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/139190-Toompje-gescheurd-te-kort-HELP.html

  Uitgescheurd toompje
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/139614-uitgescheurt-toompje.html

  Gescheurd toompje? graag snel reactie
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/135524-Gescheurd-graag-snel-reactie.html

  Reactie
  #10

  ik en mijn vriend wouden 1 dag geleden seksen, ik wou de condoom omdoen alleen toen zei hij ineenkeer dat t heel erg pijn deed, hij liep naar de wc en ik deed de lamp aan in me kamer en heel de condoom zat onder het bloed en me handen ook. dus ik liep naar mijn vriend toe en zijn penis bloedde. ik heb dus op internet gezocht en zit eraan te denken dat het een gescheurd toompje kan zijn, maar het bloeit dus nog steeds en het is al n dag geleden. en ik vind t n beetje eng heeft iemand dit ook meegemaakt of weet er meer van af?

  Reactie
  #11

  Heel normaal: huidbrug moet volledig elastisch zijn of anders scheurt die. Oplossing is wegsnijden. Indien je dit niet doet voorzie je tijdens de seks een maandverband: overvloedig bloeden wordt geabsorbeerd, echte wonde geneest op halve dag. Toch best chirurgisch corrigeren =pijnlijk).

  Reactie
  #12

  Het doornemen van het toompje is een weinig pijnlijke ingreep, en voelt ongeveer als het krijgen van een spuitje. Het idee is wellicht wat onaangenamer maar de fysiek pijngewaarwording is gering.

  Reactie
  #13

  Lees meer vragen en antwoorden over een gescheurd toompje:
  http://www.dokter.nl/search_gcse/?q=FORID%3A11&cx=partner-pub-8575168267605921%3Aeak94u-kmbq&ie=UTF-8&q=Toompje+gescheurd&sa=zoeken&siteurl=http%3A%2F%2Fwww.dokter.nl%2F

  Reactie
  #14

  Hallo,
  Toen ik vanmorgen aan het aftrekken was scheurde mijn toompje, hij was al een keer gescheurd, zo'n maand geleden.
  Maar toen is hij gewoon genezen, vandaag scheurde hij dus weer en ik baal want ik ga volgende week op vakantie... Ik hoop dat t dan een beetje genezen is.... Weet iemand hoe ik ervoor kan zorgen dat het snel geneest? De vorige keer kon ik na een klein Weekje al sex hebben... Antwoorden aub? Al al die mensen die zeggen dat het beter is besneden te worden, ik laat dus echt geen mes in de buurt van mijn kleine willen komen...

  Reactie
  #15

  Hallo kerel/jongen,
  als jouw toompje zo snel scheurt, dat betekent dat ie te kort is. Daar is niets mis mee, maar ik kan me voorstellen dat je schrikt (van het bloeden).
  Maar als het netjes geneest en jij hebt er verder geen last van, dan hoef je je geen zorgen te maken en er niets aan doen.

  Groet Har

  Reactie
Reageer op: scheurtje in toompje
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief