Gescheurd toompje

 • #1

  Hallo.
  Ik ben een jongen van 17 en heb geregeld seks met mijn vriendin. Dit gaat het grootste gedeelte van de tijd prima, maar ik heb laatst mijn toompje gescheurd. Het bloedde niet erg maar deed wel zeer en ik kon ongeveer een week lang geen seks hebben/aftrekken etc. Na die week ging het weer prima en had ik nergens last van, tot vandaag, toen m'n toompje weer scheurde. Deze keer bloedde het best erg en het deed ook weer zeer. Ik heb al eerder gelezen dat je een operatie kan krijgen waarbij ze even je toompje doorsnijden of je besnijden, maar dit heb ik liever niet. Hoe voorkom ik dat mijn toompje scheurt of hoe laat ik het snel genezen? En is er geen andere optie dan een operatie?
  Ik hoop dat iemand mij snel kan helpen,
  Met vriendelijke groet,

  Anoniem

  Reageer
  #2

  Ik denk dat je er goed aan doet om naar de huisarts te gaan.
  De huisarts kan er dan sowieso een zalf voor voorschrijven om infecties te voorkomen.
  Helaas bestaat het risico dat dit vaker gaat gebeuren. Je toompje is waarschijnlijk toch te strak/te kort. Ik denk dat het beter zou zijn om het toompje los te laten maken.

  Reageer
  #3

  Beste Tandor,
  bedankt voor je reactie.
  Het probleem is alleen dat je hiervoor naar een kliniek moet en die is niet in de buurt bij mij. Is er geen andere oplossing of manier om het toompje los te maken?

  Reageer
  #4

  Dat kan gewoon in een ziekenhuis door de uroloog hoor...soms zelfs door de huisarts zelf.

  Reageer
Reageer op: Gescheurd toompje
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief