Gescheurd toompje

  • #1

    Gisteren tijdens de seks met mijn vriendin voelde ik precies ineens een naald door men eikel vliegen en zijn we gestopt om te kijken wat er was... Mijn piemel was vol met bloed en deed heelveel zeer het leek dat mijn toompje is gescheurd maar ik voel niet de pijn zoals ze in al de andere reacties zeggen tijdens het plassen of wanneer ik de voorhuid naar achteren trek. Is dit wel gezond en hoe kan ik het gemakkelijk laten genezen ? Wanneer het genezen id ben ik wel van plan om het te laten oversnijden.

    Mvg uw anonieme vrager

    Reageer
    #2

    Ik denk dat het beter is om dat meteen te laten doen voordat het (verkeerd) geneest.
    Ga in ieder geval even naar de huisarts....die kan een antibacteriële zalf voorschrijven om infecties te voorkomen

    Reageer
    #3

    oei, dat is niet best. ik zou als ik jou was naar de huisarts gaan.

    Reageer
    #4

    Een nieuw topic openen vind ik een beetje overbodig, dus ik zal hier mijn vraag plaatsen in dit oude topic. Mijn vraag gaat namelijk ook over het toompje. In de maand maart trok mijn vriendin iets te enthousiast en zag ik achteraf dat het aan de onderkant van het toompje, aan de schacht, helemaal rood was en iets geïrriteerd. Het bloedde niet, maar ik heb het even laten rusten. Vervolgens heb ik me de hele maand april onthouden van masturbatie. Het werd minder en minder rood en op dit moment kan ik zeggen dat de onderkant van het toompje zo goed als genezen is en de rode kleur verdwenen is. Wel viel me in de maand april op dat ook het midden van het toompje toch wel een flink rode kleur heeft. Ook op dit moment, 3 maanden later, is een deel van het toompje nog steeds een stuk roder dan het zou moeten zijn. Het heeft nooit gebloed, het voelt niet pijnlijk als ik eraan zit, het is niet geïrriteerd. Het is puur dat de kleur van een deel van het toompje een stuk roder is dan de rest van het toompje. Ik denk dus aan een bloeduitstortinkje in het toompje zelf, doordat er te hard aan is getrokken. Mijn vraag is nu hoe ik deze rode kleur kan laten verdwijnen en de normale kleur kan laten terugkeren. Is sudocrem een geschikt middel om te smeren op het toompje, of niet aan te raden?  En is sudocrem dan beter of zinkzalf? Of zijn er nog andere opties die ik kan proberen?

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #5

    lekker is dat!

    Reageer
    #6

    @ ddkgids: Ontzettend bedankt voor je informatieve reactie, hier kan ik wat mee!

    Reageer
    #7

    Sudocreme is zinkzalf.

    Een bloeduitstorting is het niet want die zou blauw worden. De kleur zal waarschijnlijk zo blijven

    Reageer
    #8

    Bedankt John! Kan het verder geen kwaad om sudocreme op het toompje te smeren? Het is een bepaald stukje van het toompje wat nog roder is dan normaal, en sudocreme helpt het herstellend vermogen van de (rode) huid, dus vandaar dat ik een poging wil wagen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dat kan in principe geen kwaad

    Reageer
    #10

    Dank je wel John!

    Even een update: ik heb het met sudocrem geprobeerd, maar was geen succes. Het is zo dik en plakkerig, dat is eigenlijk gewoon niet te doen om het erop te smeren. Dus na 1-2 dagen ben ik ermee gestopt. De roodheid is nog hetzelfde. Toch blijf ik hopen dat iemand mij hiermee kan helpen om dit te genezen. Bijgevoegd enkele foto's ter verduidelijking. De kleur van een gedeelte van het toompje is duidelijk flink rood, het zit eigenlijk alleen aan de rechterkant van het toompje. Dit heb ik nooit gehad en is dus ontstaan na bovenstaand verhaal. Mijn vraag is: kan het zijn dat er van binnenuit bloedvaatjes zijn beschadigd, waardoor die rode kleur is ontstaan? Of is het wat anders? Is er een bepaalde creme die ik kan proberen om de roodheid te doen verminderen?

    Alvast bedankt!

    Bijlagen:
    Reageer
    #11

    Ik denk dat het goed is om toch maar eens naar de huisarts te gaan

    Reageer
    #12

    Bedankt voor je reactie. Helaas is dit nou net wat ik niet wilde horen haha, ik hoopte dat het op een andere manier op te lossen was. En had ik maar naar je advies geluisterd, want ik heb een nieuw probleem.

    Ik kwam verschillende typen huidolie tegen die het herstellend vermogen van de huid zouden bevorderen en veel vitamines bevatten. Vorige week heb ik een flesje Biodermal PCLE olie gekocht om het een te proberen op mijn toompje. Zaterdagochtend heb ik het geprobeerd, waarbij ook olie op de eikel terecht is gekomen. Die dag merkte ik al dat m'n eikel flink rood geworden was en daarnaast begon het iets te tintelen. Ook merkte ik die dag een zeurende/licht brandende pijn onder mijn buik, ter hoogte van de blaas. Ik besloot toen om het product niet meer te gebruiken. Nu zijn we 4 dagen verder en de rode kleur op de eikel is nog steeds iets te zien, maar het is wel minder geworden. Ook heb ik nog die lichte tinteling in m'n eikel en een zeurend gevoel ter hoogte van de blaas.

    Ik ben bezorgd dat de olie via de plasbuis in m'n lichaam is gekomen en daardoor die zeurende pijn bij mijn blaas heb. Dit is ook zaterdag begonnen, dus dat lijkt me geen toeval. Nu weet ik niet of dit slechts irritatie is en over een weekje allemaal weg moet zijn, of dat dit mogelijk echt schadelijk is en dat er meer aan de hand is.

    Alvast heel erg bedankt voor enig advies.

    Reageer
    #13

    Dat zal verder waarschijnlijk niet schadelijk zijn. Het is alleen vervelend om te hebben natuurlijk.

    Reageer
    #14

    Dank je wel John, dat stelt me enigszins gerust. Wat raad je me nu aan? Om het de komende dagen even aan te kijken, in de veronderstelling dat de klachten minder moeten worden? Raad je toevallig nog een bepaalde creme aan voor de eikel, aangezien deze nog steeds iets roder is en ik bovendien een erg irritante tinteling voel? Of nog even afwachten?

    Reageer
    #15

    Ik zou er eens even helemaal niets aan doen.. en als de klachten blijven weet je wat ik je ga adviseren...

    Reageer
Reageer op: Gescheurd toompje


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief