We komen niet bij de juiste zorg terecht.

 • #1

  Mijn vriendin zit al een tijdje in de lappenmand maar het gaat laatste tijd enorm achteruit en de grens is ver bereikt. Maar er lijkt geen moeite gedaan te worden, in deze tijd, om haar te helpen.

  even vanaf het begin, ze heeft adhd en de ziekte van krone, ze heeft een aantal jaar geleden medicijnen gehad voor krone, dit bleek in combinatie met zon voor huidkanker te zorgen. 2 jaar geleden is ze geopereerd aan een hersentumor, sindsdien is ze een aantal keer bestraald en medicatie gehad. Ook is ze geopereerd aan een vernauwing in de darm.
  ze heeft een tijdje op een professioneel dieet (op advies van deskundige in de zorg ) gestaan waardoor ze eindelijk weer wat aan kwam en op een gezond gewicht kwam. In december heeft ze last van buikpijn gekregen, is ze na verschillende onderzoeken op sondevoeding gezet.

  ze is verschrikkelijk veel afgevallen, heeft geen conditie meer en omdat ze al 2 jaar bezig is heeft het mentaal ook erg zwaar. Ze moest eig gaan revalideren om spieren op te bouwen en weer aan te sterken zodat ze terug aan het werk kan.

  maar op dit moment word ze van het kastje naar de muur gestuurd, alle partijen, contactpersoon, emergis, huisarts etc. Wijzen naar elkaar en in corona tijd wil niemand iets doen. Maar ze begint er doorheen te raken en komt op een punt dat ze echt dringend hulp nodig heeft. Ze zit te ver onder een gezond gewicht. Ze is lang positief en sterk geweest. Maar ze geeft gewoon aan dat ze echt geen energie meer heeft en hulp nodig heeft.

  waar kunnen we terecht om te zorgen dat ze de hulp krijgt die ze nodig heeft?

  Reactie
  #2

  Er is op dit moment voldoende zorg beschikbaar buiten corona.ze zal naar een internist moeten gaan

  Reactie
Reageer op: We komen niet bij de juiste zorg terecht.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief