Lichaamstemperatuur

 • #1

  Hallo,

  Ik heb 2 weken geleden mijn temperatuur bijgehouden, omdat mijn familie wat ziekig was en ik niet mocht werken als ik ook koorts kreeg. Nu viel mij het volgende op:
  In de ochtend zat ik meestal rond 36.9, eigenlijk snel daarna al rond de 37.4. Als ik wat doe rond de 37.6. Na een uur wandelen 38. Dat overigens na een 1/2 uur zakt. Ik schrok daarvan. Ik snap dat hij verhoogt met inspanning, maar tijdens het wandelen zweet ik niet. En is mijn basistemperatuur niet te hoog?

  Reactie
  #2

  Dat is allemaal normaal

  Reactie
  #3

  Dank u voor het antwoord. Ik hoef hier dus geen arts voor te bellen? Mijn thermometer geeft aan dat het te hoog is. Kan het kwaad voor je lichaam als je altijd te hoog zit? Ik durf eigenlijk niet meer te wandelen of veel te doen, omdat ik bang ben dat ik weer tegen de 38 zit.

  Reactie
  #4

  Er is niks mis met je temperatuur

  Reactie
  #5

  Lijkt me dat je niet helemaal lekker in je vel zit, wat je wat ontregeld bent., misschien je hormoonhuishouding wat van slag, tekorten aan voedingsstoffen. Denk eerder dat een complementair genezer wat zou kunnen betekenen dan een huisarts, al moet je bij bijkomende klachten natuurlijk wel ook naar de dokter.

  Reactie
  #6

  Dus het is niet goed?

  nu snap ik het niet meer. Ik voel me goed en zit verder goed in mijn vel. Geen andere klachten.

  Reactie
Reageer op: Lichaamstemperatuur
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief