Schijnzwanger?

Online ZorgZus
 • #1

  Beste allemaal,

  Sinds mijn 14de ben ik ongesteld (ben nu 20). Het is toen tot 2006 altijd onregelmatig geweest. Rond half 2006 begon het steeds regelmatiger te worden en dat is doorgezet tot de afgelopen 3x. De eerste keer was het 5 weken, de tweede keer 5,5 en ik zit nu al op 8,5 en ben nog steeds niet ongesteld. Mijn menstruaties zijn altijd zeer kort (2 a 3 dagen), de 1ste dag is behoorlijk pijnlijk en het bloedverlies is gering. Ik gebruik overigens niet de pil en heb dat ook nog nooit gebruikt.

  Sinds afgelopen week ben ik erg vermoeid, ben 3x wat misselijk geweest en heb op momenten een versnelde hartslag. Naar nu blijkt, verschijnselen van een zwangerschap. Echter, het is onmogelijk dat ik zwanger ben.

  Heeft iemand enig idee wat er aan de hand is? Ben ik schijnzwanger?

  Ik moet zeggen dat ik totaal niet met zwangerschappen/zwanger zijn bezig ben.
  Wel heb ik al vanaf mijn 14de het idee dat er iets mis is met mijn baarmoeder/eierstokken en/of dat ik onvruchtbaar ben. Dit is slechts een gevoel/idee en is nog nooit onderzocht.

  Ook heb ik een week of 4 geleden een knobbeltje ontdekt bij mijn rechter buitenste schaamlip. Ik dacht eerst aan een talgkliertje oid, maar heb blijft maar zitten en is vrij hard. (Een SOA kan het niet zijn).

  Iemand enig idee? Ik heb al een afspraak bij de huisarts, maar hoor graag ideeen/suggesties zodat ik die kan bespreken met hem!

  Alvast bedankt!

  Reageer
Reageer op: Schijnzwanger?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief