Heel onregelmatige cyclus, help!

  • #1

    Hallo,
    Ik ben een meisje van 16 en ben al sinds 2 jaar ongesteld. Het probleem is dat m'n menstruatie heel onregelmatig is. Ik weet dat dat in het begin normaal is, maar na 2 jaar zou dat toch al over moeten zijn, niet? Ze volgen elkaar ook heel snel op, gemiddeld zitten er maar 18 dagen tussen. De laatste maanden was het zelfs maar 16 dagen en nu is het 28 dagen en ik heb ze nog steeds niet... (ik kan niet zwanger zijn) Zou ik hier eens mee naar de dokter gaan, of moet ik me geen zorgen maken?
    Bedankt!

    Reageer
    #2

    Ik ben wel langer dan 2 jaar onregelmatig geweest hoor. Maar als je het zo vervelend vindt, zou je aan de pil kunnen gaan.

    Groetjes

    Reageer
    #3

    Daar heb ik ook al eens over nagedacht ๐Ÿ™‚
    Bedankt!

    Reageer
    #4

    Hallo meisje,
    Gewoon met je huisarts bespreken. Laat je weten hoe het verder gaat met je?

    Groetjes

    Reageer
    #5

    Hallo meisje,
    Ik ben ook een mijn eerste anderhalf jaar heel onregelmatig geweest, zowel het aantal dagen, wat ook veel minder dan die 28 was, als de intensiteit, ene keer echt zware krampen, en de andere keer viel het weer wat mee.
    De pil was voor mij heel lang de oplossing, tot dat die na een jaar of 10 ongeveer niet meer goed werkte, breekte nogal vaak door halverwege de 3 weken. Na een flink aantal andere soorten pillen, heb ik nu de oplossing in een hele strikte inneem tijd van de pil, slik ik een uur te laat dan ben ik 2 dagen later ongesteld, maar zolang ik de pil strikt op tijd slik zijn er geen problemen.
    hopelijk heb je hier iets aan

    Reageer
Reageer op: Heel onregelmatige cyclus, help!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief