Bruin bloed verliezen tijdens pil slikken

  • #1

    Hallo..

    Ik verloor bruine afscheiding terwijl ik mijn pil slikte. Ik was bijna aan het einde van de strip, moest nog 2 pillen slikken.

    Ik ben 30 jaar en heb dit nog nooit gehad en vind dit dus nogal vreemd.

    Ik slik normaal gesproken de pil door, 3 strippen aan 1 stuk maar toen ik vloeide zat ik nog aan mijn 1ste strip. Had dus toen nog niet doorgeslikt.

    Ik heb het wel aan mijn gyeacoloog verteld maar aangezien ik daarvoor een uitstrijkje heb gehad en daarvan de uitslag goed was moest ik me maar geen zorgen maken bla bla bla..

    Zij vertelde me dat het wel kon komen doordat ik de pil doorslik. Ik slik trouwens de pil door wegens migraine. Maar twijfel nu of ik de pil wel door moet slikken. Heb namelijk geen zin om doorbraakbloedingen te krijgen als ik straks in mijn witte broek loop ofzo..

    Mijn vraag is of meer vrouwen bloed verliezen tijdens het doorslikken van de pil. Schijnt dat je baarmoederwandvlies daardoor dunner wordt ? En is dat een teken dat ik maar beter niet de pil kan doorslikken ? Dat je lichaam eigenlijk aangeeft dat het niet goed is dat je de pil doorslikt ?

    Reageer
    #2

    Hallo,

    Ik heb ongeveer het zelfde op dit moment net gehad. Ik was een tijdje geleden de pil 1x vergeten en heb toen gekozen voor de pil als nog te nemen en gelijk daarna aan een nieuwe strip te beginnen. ( het was namelijk in de 3e week gebeurt) Ook heb ik toen gelezen dat het dan voor kon komen dat je er een beetje van zou gaan bloeden. In de eerste week van de nieuwe strip had ik nergens last van, maar de laatste 2 weken heb ik constant bruin bloed verlies gehad. nu is de strip op en ben ik weer normaal ongesteld. Ik denk dat het inderdaad dus komt door het doorslikken. En ik denk dat het ook niet anders is. Vorigjaar slikte ik mijn pil ook constant door en door. Maar uiteindelijk ga je toch un keer bloeden. Misschien is het een tip om te proberen na 2 strips een stopweek in te lassen?
    En anders zou ik aan de dokter vragen of hij een andere oplossing voor migrane heeft.

    groetjes

    Reageer
    #3

    Hoi,
    Het begon afgelopen dinsdag dat ik veel last kreeg van steekjes onderin mn buik en onderbuikpijn. Woensdag heftig en gepaard met waterdunne ontlasting en misselijk, de waterdunne ontlasting bleef tot donderdag aan en vandaag nog steeds diarree maar iets beter. Vanaf dinsdag ook al krampen en gister in mn rug heel erg. Vandaag krampen in onderbuik en een drukkend gevoel en tevens licht bruinverlies terwijl ik in mn 2e week van mijn pil zit. Pil deze strip niet vergeten.
    MIsschien is het bruinverlies en diarree etc toevallig..maar ik vraag me toch af of dit wel een buikvirusje is. Mijn buik doet ook pijn als ik rond mn navel druk..

    Reageer
    #5

    hoi ik heb onlangs ook een test laten doen omdat ik bruin bloed verlies 2 weken voor mijn menstuatie moet komen . Nu vandaag ik heb gebeld voor de uitslag en er zou niets kwaadaardig zijn maar woensdag zou ik meer weten wat er scheelt want ze gingen bijkomende onderzoeken doen .Ik en mn vriend vinden het een echt ongemak pffff veel sterkte

    Reageer
    #6

    hallo mensen,

    ik ben 16 jaar en slik ook de pil maar ben nu al 3 weken aan het menstrueren zoal jullie hier beschrijven terwijl ik helemaal niet doorslik of iets dergelijks en ben nu aan me 2e week van de nieuwe strip bezig ..... mijn dokter zegt dat ik maar gewoon moet afwachten maar ik zou graag zo snel mogelijk hier van afkomen want mijn vriend word steeds bozer op mij omdat ik niet kan vrijen en sow en ik ben zo bang dat hij me hierom gaat verlaten :'( ..... dus weet iemand misschien wat dit is en hoe ik dit kan verhelpen?? :'(

    Reageer
    #7

    hey ik slik de pil van mijn 16e, ben nu 20 en slik ze goed laat altijd mijn maandstonden komen. Nu 2weken geleden had ik mijn maandstonden. Dus erna nam ik weer de pil zoals gewoonlijk. Nu twee weken erna heb ik wat bruinbloedverlies niet veel. Heel raar want ik slik de pil nu en heb dit nog noooit gehad. Heb wel last van ontstopping aan mijn darmen waar ik medicatie tijdelijk voor neem. Kan er iets mee te maken hebben? Gisteren kreeg ik kram in mijn onderbuik en ging naar het toilet waar er bruin bloed uitkwam xs Iemand een idee?

    Reageer
    #8

    Tussentijds bloedverlies is helemaal niet zo vreemd tijdens pilgebruik.
    De bruine afscheiding is nog wat oud bloed dat nog in de baarmoeder zat en er dan uitkomt. Dat kan met wat kramp gepaard gaan.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hej ik heb en tijdje geleden ook bruinbloed verlies gehad en dat was na da ik intiem geweest was en maak me hier door ook wat zorgen maar ik was terwijl mijn pil aan het nemen

    Reageer
    #10

    De bruine afscheiding is in de regel nog wat oud bloed dat nog in de baarmoeder zat en er dan uitkomt. dat is niet iets om je zorgen over te maken. Als je het iedere keer na seks hebt, ga dan wel even naar de huisarts.

    Reageer
    #11

    Je verlaten omdat de pil niet goed werkt of omdat je niet zo vaak seks kan hebben? Het is jouw lichaam en jij bepaalt wanneer er seks plaats vind en wanneer je zin hebt of niet! En niet je vriend! Sorry meid maar je bent veel meer waard dan dat hij je laat geloven. Als hij alleen maar aan sex denkt en niet om jouw welzijn is hij jou niet waard!

    Reageer
    #12

    Me 2e maand pil, nog 3 dagen maar nu al bruin bloedverlies. Slik de pil 3 weken en 1 stopweek, maar dit keer loopt het raar af? Met bruin bloed verlies raar vind ik het?! Misschien dat het te maken heeft met me lange tijd borstvoeding heb ruim 10+ maanden borstvoeding gegeven. Kan het daar aan liggen? Dat me lichaam zich aan het herstellen is?

    Reageer
    #13

    Bruinverlies kort voor de stopweek is op zich niet zo vreemd. Zeker niet als je pas weer aan de pil bent. Wacht de stopweek even af en kijk hoe het in de volgende strip gaat

    Reageer
    #14

    Ik ben nu voor de 3e keer aan het doorslikken en toen ik aan mijn 3e strip begon, kreeg ik elke dag bruin bloedverlies. Helemaal niet veel ofzo, maar het is nu al meer dan een week aan de gang. En het lijkt wel alsof het steeds erger wordt?

    Reageer
    #15

    Dat is het beter om een stopweek in te lassen. Er zit dan waarschijnlijk een doorbraakbloeding aan te komen.

    Reageer
Reageer op: Bruin bloed verliezen tijdens pil slikken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief