Dringend vraagje.

  • #1

    kan je na twee slikke van de pil gewoon al stoppen voor een stop week, zonder dat het kwaad kan, en is je ongesteld heid dan wel normaal of minder?

    Ik sliep hem liever niet een week door, omdat ik dan nog ongesteld word wel minder, en heel veel last hebben van buikpijn.

    Reageer
    #2

    je moet de pil gewoon slikken zoals het in de beschrijving staat,
    Niet zelf mee gaan rommelen want dan kan de werking v/d pil niet meer goed zijn.

    Reageer
    #3

    Je kan je inderdaad gewoon het beste houden aan hoe het in de bijsluiter omschreven staat. Nu kan het geen kwaad als je zo nu en dan je stopweek overslaat en dus blijft doorslikken, in mijn bijsluiter (Microgynon 30) staat dat je tot maximaal 4 maanden kan doorslikken zonder dat het kwaad kan. Ik persoonlijk maak daarom ook weinig gebruik van de stopweek. Dat is overigens geen advies, dat moet ieder voor zich weten. Wel is het zo dat als je lang doorslikt, je menstruatiecyclus wel onregelmatig wordt. Ik adviseer je dus om je pil gewoon in te nemen zoals beschreven staat in je bijsluiter.

    Reageer
Reageer op: Dringend vraagje.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief