Van slag?

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi,

  Ik ben altijd al wel onregelmatig ongesteld geweest alleen nu begrijp ik er echt niks meer van. Mijn laatste menstruatie was eind december en sinds dien niks meer. Wel heb ik sinds 14 februari lichte bruin en licht roze bloed verlies. Dit hield 2 dagen aan en daarna was het over. Nu deze week is dat weer begonnen maar dan ook met helder rood bloed verlies. Het is allemaal minimaal.

  De dokter denkt dat het door stress komt. Een aantal jaar geleden heb ik een te grote schildklier gehad. Zou dit er iets mee te maken kunnen hebben? Zelf heb ik mijzelf een beetje bang gemaakt door verhalen te lezen van baarmoederhals kanker

  Wat zou het kunnen zijn?

  Groetjes, Laura

  Reageer
  #2

  De schildklier zou kunnen en stress ook
  De schildklier kan met bloedonderzoek gecontroleerd worden

  Reageer
  #3

  Hoi John,

  Bedankt voor je snelle reactie!

  Ik las op internet voornamelijk verhalen over baarmoederhals kanker.. Dat maakt mij voornamelijk angstig en dus ook weer gestresst.

  Ik zal de dokter nog is bellen over de schildklier

  Reageer
  #4

  Hoe oud ben je?

  Reageer
  #5

  Net 28 geworden.

  Reageer
  #6

  Bruin bloed kan te maken hebben met een tekort aan progesteron ofwel oestrogeendominantie. Een teveel aan oestrogeen is wel van invloed op je schildklierhormonen. Bij mij verdween het door combi van lysine en natuurlijke progesteroncreme. Zou dit soort middelen alleen niet gebruiken als medicijn. Ook altijd goed om te kijken naar bijvoorbeeld je voedingspatroon en kunnen ook andere stofjes nodig zijn.

  Reageer
  #7

  Je bent nog jong, dus zou niet meteen aan baarmoederhalskanker denken. Ga ermee naar de huisarts

  Reageer
Reageer op: Van slag?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief