bruine plakkerige afscheiding

Online ZorgZus
 • #1

  Hey allemaal,
  ik heb 4,5 weken geleden onbeschermde seks gehad maar kon niet snel genoeg aan map komen dus er was een kans op zwangerschap. Zo'n anderhalve week later kreeg ik heel licht roze afscheiding, maar voor de rest voelde ik me normaal. Twee dagen later kreeg ik mijn regels (iets vroeger dan voorspelt, terwijl het normaal heel regelmatig is)
  Ik was dus niet meer per se bezorgd ofzo, want ik had mijn maand stonden gekregen.

  De cyclus na deze ongesteldheid begon ik heel misselijk te worden, vanaf het moment dat ik opstond doorheen heel de dag eigenlijk. Ook begon ik last te krijgen van hoofdpijn en was ik extreem moe. Ondanks de misselijkheid had ik wel ontzettend veel jonger, echt extreem. Na een tijdje werd ik toch bezorgd, dus heb ik een zwangerschapstest gedaan. Die was negatief. (was nu wel een goedkope van kruidvat, omdat ik niet dacht dat ik echt zwanger zou zijn. Weet niet of de prijs uit maakt?)

  Nu ben ik net, twee en een halve week voordat het eigenlijk moest, ongesteld geworden, maar op een heel rare manier. (normaal zit ik nu op mijn eisprong in mijn cyclus) Ik dacht gisteren dus dat ik gewoon wat hevige afscheiding had maar toen ik thuis kwam bleek het licht roze/rood bloed te zijn, maar echt maar een beetje. Vandaag is er geen bloed maar alleen maar bruine, echt plakkerige afscheiding. Heel raar, en ik heb het nog nooit eerder gehad. Echt plakkerig gewoon??

  Nu, na dit lange verhaal, is mijn vraag.
  Zou het mogelijk zijn dat ik toch zwanger ben? Op het internet zag ik dat dit symptomen kunnen zijn van een buitenbaarmoederlijke zwangerschap? Maar ik weet niet of ik me nu (zwanger of niet) zorgen moet maken over mijn cyclus?

  Mijn maand stonden zijn nog nooit te vroeg of te laat geweest, echt altijd stipt op tijd en herkenbaar. Maar nu ben ik toch wel in de war. Vooral met die hoofdpijn, eetlust en misselijkheid ook.

  Reageer
  #2

  Het is me  niet duidelijk of je uiteindelijk wel de map hebt gebruikt. die werkt nogal ontregelend op je hormoonhuishouding. hormoonhuishouding kan natuurlijk ook door andere factoren ontregeld raken.

  Reageer
  #3

  Nee, heb hem niet gebruikt. Heb inderdaad ook al gelezen dat dit voor "vreemde" symptomen kan zorgen.

  Reageer
Reageer op: bruine plakkerige afscheiding
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief